#RødeHjørnet: – Vi skal jekke Taiga’n ned noen hakk – ØIF Arendal

#RødeHjørnet: – Vi skal jekke Taiga’n ned noen hakk

Magnus Tveitdal Olsen er talsperson for #DetRødeHjørnet. I kveldens håndballfest blir de rekordmange når pinseaften skal markeres på sørlandsk vis.

– Vi har klokkertro på seier og vi skal bruke alt av stemme vi har. Det er Elverum og Taiga’n vi snakker om, sier talsperson Magnus Tveitdal Olsen til oifarendal.no lørdag ettermiddag.

Billetter
DetRødeHjørnet har skapt kontroverser gjennom sesongen og det hersker en rekke meninger om hvordan den ungdommelige supportergrupperingen viser sin støtte. De har ved en tidligere anledning trukket fra danske GOG sitt gule supporterhjørnet som inspirasjon.

– Taiga’n skal få noen rop. Det er det liten tvil om. Vi skal jekke Taiga’n ned noen hakk, lover Tveitdal Olsen på vegne av grupperingen.
Han lover at DetRødeHjørnets tilstedeværelse vil bli lagt godt merke til pinseaften.
– Vi har noen ekstra rop idag som alle vil legge merke til i kveld. Det er bare å glede seg. Det kommer til å smelle like mye på tribunen som på banen, avslutter talsperson Magnus Tveitdal Olsen.

Stay tuned.

PS: DET ER NOEN FÅ HUNDRE BILLETTER IGJEN TIL KVELDENS FINALE. DU KJØPER BILLETTER I ØIF-APPEN ELLER HER PÅ: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/559