BLOGG: – Vi vet kommentarene kommer – ØIF Arendal

BLOGG: – Vi vet kommentarene kommer

Sluttspillet har gitt oss mange magiske opplevelser. Hvem hadde trodd på finale i midten av mars?

Ingrid og Kari Sunde skriver fast blogg før hver kamp.

Vinn eller forsvinn!
Vi satser på vinn! Sluttspillet har gitt oss mange magiske opplevelser. Hvem hadde trodd på finale i midten av mars? Da vi ble knust av både Runar Sandefjord og Drammen som skulle bli våre motstandere i henholdsvis kvart og semifinale…

Få om noen så ØIF Arendal videre fra kvartfinalen. 

Vi vil vie denne bloggen til en hyllest til laget i vårt hjerte. Ett lag som består av forbilder på og utenfor banen, som jobber for hverandre og oss. 

Serien ble en berg og dalbane. Fra glimrende prestasjoner til langt under pari. Men gutta har stått i det, trent knallhardt og alle vi som er tett på har hatt troa hele veien. For oss er det utenkelig å gi opp, slutte å vise vår støtte. Leif sa til oss for mange år siden: «det er lett å være supporter i medgang, men det er når det går trått laget trenger det som mest og man kan se hvem som er der med hele hjertet». 

Vi har fått med oss de aller fleste kampene ringside. Kun 2 bortekamper har vi gått glipp av, en pga bryllup og en pga covid-19. Det har vært mange magiske øyeblikk, det har vært nedturer, alt har vi opplevd sammen med Svermen og teamet. Vi vinner sammen og taper sammen. 

I cupen spilte vi oss til vår andre finale i historien, det var kun små marginer som skilte gull og sølv. Nå har vi alt å vinne, gutta reiser opp til grøfta igjen, i potten ligger en ny hjemmekamp og vi vet de kan. 

Vi vet gutta liker å spille i Terningen Arena, det er ett entusiastisk hjemmepublikum og det er vel bare oss og Nærbø som sammen med Elverum trekker så mye folk til hjemmekampene sine. Vi håper Kolstad-prosjektet kan være med å løfte interessen så flere klubber fyller hallen til sine kamper. 

Kampene mot Elverum er de verste å tape og beste å vinne. Elverum ligger litt foran oss på vinner-statistikken, de har vært ekstremt dyktige til å finne spillere fra sesong til sesong. Men ingenting varer evig, og andre klubber tar stadig steg i riktig retning, inkludert ØIF Arendal som har som mål å bli #LittBedreHverGangViMøtes. Det er ingen andre enn oss selv som har troa på seier ikveld, men cupfinalen og første sluttspillfinale viste at vi har alle muligheter. Det hadde jo vært gøy om våre fantastiske spillere kunne sendt elverumsinger hjem til sine stuer med ubrukte gull-effekter. 

Uansett resultat, vi er så ekstremt stolte. Med spillere som alltid uttaler seg klokt og respektfullt, som tar seg tid til sine supportere, de frivillige, som aldri lar seg knekke men heller jobber enda hardere! Som tåler en «trøkk» uten å rulle meter på meter på meter i ren Neymar-stil;) 

I kveld må våre fantastiske spillere klare seg uten den faste gjengen på tribunen. Onsdagskamp i Elverum er og blir vanskelig for mange av våre. Men vi har Norges beste supportersjef som tar turen, så gutta har i det minste en supporter ringside og det er ingen hvem som helst. 

For de som har anledning anbefaler vi å se kampen hos No.1 Sportsbaren, det er supergod service og hyggelige priser for medlemmer i Svermen!

Det gjør vondt langt inni hjertene våre bare tanken på at vi ikke skal sitte ringside i kveld, for Kari sin del var det sommeravslutning med barn og foreldre (må tilføye at hun i begge semifinalene hjemme i Sør Amfi fikk fritak fra siste bit av plankvelder for å gå på kamp og på ett vis brukt opp kvota) og Ingrid fikk dessverre kun transport opp til Elverum da Jørn skal videre til Trysil. 

Vi avslutter med å si takk på forhånd til sjarmtrolla i Taigan. Vi vet kommentarene kommer, alle blir screenshotta og lagret til en senere anledning. Det begynner å bli mange bilder etterhvert, de har tross alt holdt det gående i kommentarfelt i noen år. 

Vi har troa på ny hjemmekamp! Heia ØIF Arendal og GOD KAMP!