DEN SATT: – Det er bare å gi ham kred, gutter – ØIF Arendal

DEN SATT: – Det er bare å gi ham kred, gutter

Stemningen var som vanlig god dagen før kamp i Sparebanken Sør Amfi.

Magnus Søndenå og ØIF Arendal spiller finale nummer tre mot Elverum onsdag kveld.

– Det er bare å gi ham kred, gutter, smilte og lo ØIF-veteran Sondre Paulsen og siktet til lagkompis Magnus Søndenå etter sistnevntes stjernetreff under den heller muntre fotballoppvarmingen dagen før dagen – og tredje finalekamp mot Elverum.

Tur
Selv om det er håndball ØIF Arendal bedriver med, var det liten tvil om at Søndenå kan slå seg velfortjent på brystet en god stund fremover for hans fotballferdigheter – eller flaks, som noen av lagkompisene ville ha det til. Og hva snakker vi om? Et langskudd som selvutnevnt målvakt Herman Thysted kun hørte susen av. Målet sto og dirret i noen sekunder etterpå. Da kunne 30-årige Søndenå smile litt ekstra. Og tro på egne ferdigheter behøves onsdag kveld når Elverum står på andre siden for sjette gang denne sesongen

Tirsdag ettermiddag samlet André Jørgensen og Luka Panza ØIF-troppen til en siste treningsøkt før onsdagens finale i Terningen Arena. Etter treningen tirsdag satt ØIF-troppen seg på bussen med retning Hamar og videre til Elverum onsdag ettermiddag.

Her er et lite knippe bilder fra tirsdagens trening – og selvsagt Søndenås målglis:)