HOFSTØL: – Vi vet at vi kan ta dem – ØIF Arendal

HOFSTØL: – Vi vet at vi kan ta dem

Situasjonen før onsdagens tredje finalekamp er enkel. Det er vinn eller forsvinn for ØIF Arendal. Elverum har som kjent vunnet de to første finalekampene.

André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza, her i aksjon mot Elverum lørdag.

Finalespillet spilles best av potensielt fem kamper.

– Vi vet at vi kan ta dem. Vinner vi i morgen, kan hele det psykologiske spillet snu. Akkurat den følelsen kjente vi litt på før den fjerde semifinalen mot Drammen, sier André Jørgensen Hofstøl som sammen med troppen og trener Luka Panza satt seg på bussen i retning Hamar tirsdag ettermiddag.

Lik
Der overnatter ØIF-troppen frem til onsdag før ferden går videre til Terningen Arena og avkast i den TV2 sport 2-sendte kampen klokken 19:15 onsdag kveld.
– Vi kan slippe oss litt løs og spille uten press. Samtidig vet vi at det er absolutt mulig å slå Elverum, men vi er helt nødt til å levere en bedre prestasjon enn på lørdag. Alle var skuffa av våre egne prestasjoner da, men vi har en sterk tro på at vi kan snu dette, fastslår Jørgensen Hofstøl.
ØIF-sjefen trekker frem at prestasjonen sist lørdag må man to måneder tilbake til for å finne tilsvarende.
– Gruppa har lyst til å revansjere lørdagens prestasjon. Det er det ingen tvil om, sier han videre.

Ampert
I cupfinalen og i de to finalekampene har Elverum og ØIF Arendal til sammen pådratt seg ikke mindre enn fire røde kort. Lørdag ble både Kristian Rammel og Elverums Endre Langaas utvist. Det har også vært en rekke ampre episoder på banen. Lørdag gikk Magnus Søndenå og Simen Holand Pettersen i tottene på hverandre. Episodene er ikke enestående for kampene mellom Norges to beste lag de siste ti årene.
– Testosteronstrikken bør kanskje ikke strekkes lengre nå?
– Det skal være litt ampert når mye står på spill. Det kommer ingen unna, smiler og avslutter André Jørgensen Hofstøl.

Onsdagens finale har avkast klokken 19:15 og sendes på TV2 Sport 2.