VANT USA-TUR: God tur, Cathrine Madsen! – ØIF Arendal

VANT USA-TUR: God tur, Cathrine Madsen!

Cathrine Madsen er et kjent ansikt i lokalhåndballen og gjennom trenerinnsatsen i Øyestad IF Håndball. Sist lørdag vant hun USA-tur – gitt av ØIF Arendals nye samarbeidspartner Norse.

Cathrine Madsen blir her gratulert av Leif Andre Moland i Norse med flybillett til USA.

– Jeg blir 40 år i år så det passer fint med en tur, sier Cathrine Madsen til oifarendal.no etter at hun ble trukket som vinner av flybillett til valgfri USA-destinasjon i Norse’ rutenett fra Oslo i forbindelse med finalekampen i Sparebanken Sør Amfi sist lørdag.

Fornøyd
Cathrine Madsen var en av bærebjelkene i både Sørfjell, Grane, Trauma, TGS Arendal og Øyestad i en årrekke. Nå er hun lagt skoa på hylla, men engasjementet for håndball har fortsatt gjennom trenerrollen i Øyestad IF Håndball.
– Jeg trodde med en gang det var noe annet som skulle skje da jeg ble ropt opp. Jeg er jo trener i Øyestad og da gikk tanken først dit, sier hun.
Men så feil kunne den faste publikummeren ta. Hun mottok premien av Leif Andre Moland i Norse i lørdagens finalekamp. For å vinne måtte man være til stede i hallen og følgelig ha løst billett.
– Det blir nok samboeren min som blir med på tur, sier Madsen som ønskes velkommen av Lasse Sandaker-Nielsen i Norse.
– Vi ser frem til å ønske henne velkommen om bord i våre moderne og mer miljøvennnlige Dreamlinere på tur til USA, sier han.

God tur!!

Nysgjerrig på Norse sitt tilbud? Sjekk her: https://flynorse.com/