HOFSTØL: – Synes vi spiller en ordentlig fin kamp – ØIF Arendal

HOFSTØL: – Synes vi spiller en ordentlig fin kamp

Onsdagens finale i Terningen Arena kunne blitt André Jørgensen Hofstøls siste kamp som ØIF Arendal-trener. Nå fortsetter han og spillerne i finalebobla!

André Jørgensen Hofstøl var stolt av eget lag onsdag kveld. Nå venter nok en finale mot Elverum. Den spilles lørdag kveld.

– Jeg står med en kjempegod følelse. Vi leverte på alle de parameterne vi ikke leverte på sist (red.anm: lørdagens finaletap hjemme i Sparebanken Sør Amfi). Vi kommer med masse innsats. Vi kommer med glød og slipper oss løs, sa han i intervjuet direkte på TV2 Sport 2 etter 30-25 seieren i det som var den tredje sluttspillfinalen mot Elverum.

Fornøyd
For Jørgensen Hofstøl hadde alle god grunn til å smile etter kampslutt. ØIF Arendal traff på taktikken begge veier samtidig som Elverum ikke hadde sin beste dag på jobben. Om det var ØIF Arendal som tvang frem uvanlige mange tekniske feil – eller om det var Elverum som kan takke seg selv for feilene – kommer an på hvilke supporterøyne man er utstyrt med. Uansett, utover i andreomgangen ble det klart at dette var ØIF Arendals kveld. Børm, Søndenå, Matic, Fiala, Hoffstad og Jurisic traff på mye og ØIF Arendal hadde i realiteten full kontroll de siste ti minuttene av oppgjøret.
– Jeg synes vi spiller en ordentlig fin kamp, oppsummerte Jørgensen Hofstøl overfor TV2 Sport 2.

Snudde
For det var stor forskjell på hva ØIF Arendal leverte onsdag kveld sammenlignet med lørdag kveld hjemme i Sparebanken Sør Amfi.
– I forrige kamp var vi tomme og preget av alvoret. Vi har samlet masse energi og bygd opp en voldsom lyst til å vinne over Elverum. Sykt deilig å slå de en gang nå. Vi har veldig ro og god moral og lar oss ikke stresse når ting ikke går vår vei. Vi maler på – en ordentlig lagseier, oppsummerte André Jørgensen Hofstøl.

Billetter til lørdages finalefest i Sparebanken Sør Amfi kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/564