SØNDENÅ: – Bryllupet går sin gang med eller uten meg – ØIF Arendal

SØNDENÅ: – Bryllupet går sin gang med eller uten meg

En av onsdagens finalehelter Magnus Søndenå er invitert i bryllup til lørdag. Nå må han gå fra den ene festen til den andre.

Magnus Søndenå, her flankert av Frederik Børm – som ble toppscorer med syv mål – og Sondre Paulsen (t.h) etter 30-25 seieren borte mot Elverum i den tredje sluttspillfinalen i kveld.

– Bryllupet går sin gang med eller uten meg, men jeg kan da ikke stå her og snakke om det, smilte en storfornøyd Magnus Søndenå overfor TV2 Sport 2 etter kampslutt.

For nå blir det en endring i planene for mange sørlendinger, supportere og tilreisende fra Taigaen førstkommende lørdag. Det gjelder også Søndenå som nå må løpe fra den ene festen til den andre til lørdag. For nå skal Sparebanken Sør Amfi fylles til randen etter at ØIF Arendal og Søndenå sikret seg en ny sjanse til å stikke nye kjepper for Elverum etter 30-25 seier onsdag kveld. Søndenå leverte en god match med fire mål og seks målgivende pasninger. Hans samarbeid med Frederik Børm var også av det hyggelige slaget i kveldens kamp.
– Jeg synes også Juri (red.anm: Kristijan Jurisic) skal ha ære for å levere bakerst i kassa der. Mye redninger på ham. Vi må vinne to til, så skal du få se mer glede, sa Magnus Søndenå til TV2 Sport 2 etter kampen.
Og kroppen hans er naturlig nok preget av en rekke, tøffe håndballkamper på kort tid.
– Den er ikke mindre sliten, men det er likt for alle. Nå skal vi bruke dagene frem til lørdag godt, fortsatte Søndenå.
Han trakk også frem Drammens energinivå i den tredje semifinalen som sammenlignbar med kveldens situasjon.
– Vi får nok se et annet Elverum til lørdag. Vi må steppe opp, sa Søndenå til TV2 Sport 2.

Det kan du også gjøre! Billetter til lørdages finalefest i Sparebanken Sør Amfi kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/564