FLYING START: – Den fortjente dere! GALLERI! – ØIF Arendal

FLYING START: – Den fortjente dere! GALLERI!

ØIF Arendals nye hovedtrener Heine Jensen, Luka Panza og Magnus Søndenå satt spillerne på prøve i det våte element da oppkjøringen til sesongen startet – i skjærgården, med hytta til Søndenå som base – fredag ettermiddag.

Kristijan Jurisic og Jørg William Fiala Gjermundnes fikk seg en real kalddusj underveis i gummibåt-konkurransen på første dag av oppkjøringen og teambuldingshelgen til årets sesong.

– Der fikk de som fortjent, humret en av de anonyme båtførerne mens Kristijan Jurisic og sist sesongs komet Jørg WIlliam Fiala Gjermundnes fikk seg en real kaldusj fra tjue meters avstand under en av de heller uhøytidelige gummibåt-konkurransene i fantastiske omgivelser i Kilsund.

Bak all moroa som utspiller seg på og rundt Tverdalsøy denne helga er det et alvor med teambuilding og anledningen til å få sveiset sammen troppen før årets sesong som råder.
Rumenske Dragos Hantaru, danske Mathias Larson, Birk H. Inselseth (Bergen) og Aksel A. Strupstad (Bækkelaget) var alle på plass fredag ettermiddag. Etter latteren å dømme fant kvartetten seg raskt til rette i ØIF-troppen.

Oppkjøringssamlingen fortsetter lørdag og søndag med øvelser av det heller utradisjonelle slaget, løping og andre utfordringer før troppen mandag trekker inn i Sparebanken Sør Amfi med håndballsko, klister og ball mandag.