NYTT STEG: – Vi har solgt tv-rettighetene – ØIF Arendal

NYTT STEG: – Vi har solgt tv-rettighetene

Onsdag ble det klart at TV2 Sport skal sende samtlige kamper fra Skarpnes Invitational 12.-14. august til norske seere. Nå er rettighetene solgt til utenlandske tv-seere. Og mer kommer.

ØIF Arendal har solgt rettighetene til Skarpnes Invitational til utenlandske tv-seere. Klubben er også i dialog med en større dansk aktør om å tilby kampene til aktørens abonnenter. Her daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen i samtale med trener Luka Panza.


– Vi produserer kampene og TV2 Sport tar seg av kommenteringen og er plattform for norske seere. Kampene blir ikke tilgjengelig for utenlandske tv-seere fra TV2 sin plattform, men det har vi nå fått på plass gjennom en avtale med en ekstern streaming-plattform. Dette gjør at danske, tyske og seere fra andre land kan betale for å se enkeltkamper eller alle en totalpakke med samtlige seks kamper fra Skarpnes Invitational. Vi er også i dialog med en større, dansk aktør som ønsker å tilby kampene til deres abonnenter. Den avtalen er ikke spikret ennå, opplyser daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Interesse
Bruun Hansen sier det er stor interesse for Skarpnes Invitational 12.-14. august fra en rekke aktører. Det danske stjernegalleriet Aalborg, Bjerringbro-Silkeborg og de regjerende tyske mesterne Magdeburg står på programmet.
– Ja, utvilsomt. Veldig moro at aktører utenfor Norge ser på turneringen som kommersielt interessant. Det sier også litt om standingen og statusen lagene har i sine hjemland. Veldig gøy at dette ser ut til å gå i boks, sier en fornøyd Bruun Hansen.

Norske seere kan se kampene hos rettighetshaver TV2 Sport/TV2 Play.

TV-seere i Danmark, Tyskland og resten av verden kan se kampene via plattformen SolidSport her: Games (solidsport.com) Enkeltkamper koster 99 norske kroner. Samtlige seks kamper koster 249 kroner.