Møter landslagssjefens eks-klubb og revansjesugen storklubb – ØIF Arendal

Møter landslagssjefens eks-klubb og revansjesugen storklubb

Teambuilding på hytta til Søndenå, Aalborg, Magdeburg, Bjerringbro-Silkeborg, landslagssjef Jonas Willes danske eks-klubb Mors-Thy, Lemvig, Holstebro og Nærbø står på planen før sesongstart.

Jørg William Fiala Gjermundnes og ØIF Arendal møter fem danske topplag i oppkjøringen.

-Vi er godt fornøyd med planen og motstanderne. Vi får en god pekepinn på hvor vi står og hvor vi skal etter oppkjøringen, sier ØIF-trener Luka Panza som har sydd sammen oppkjøringsplanen sammen med klubbens ferske hovedtrener Heine Jensen.
Etter at egentreningsperioden er over 21.7 åpner ØIF-troppen og støtteapparatet med teambuildingshelg på hytta til Magnus Søndenå. Deretter går det slag i slag med to daglige treninger, Skarpnes Invitational, treningskamper og stinne kropper.

For det er mye god motstand som venter Mathias Larson, Dragos Hantaru, Birk H. Inselseth, Aksel A. Strupstad, Jørg William Fiala Gjermundnes og resten av ØIF Arendals mannskap i oppkjøringen.
Det hele starter og braker som kjent løs hjemme i Sparebanken Sør Amfi 12.-14. august med Skarpnes Invitational, mot stjernespekkede Aalborg, Magdeburg og Bjerringbro-Silkeborg – mildt beskrevet en pangåpning!

Helgen etter bærer det sydover til vårt broderfolk i sør for å møte Lemvig (19.8), Mors-Thy (20.8) og Holstebro (22.8).
Mors-Thy er landslagstrener Jonas Willes danske eks-klubb, som han trente frem til cup-gull i Danmark før han overtok svenske Kristianstad. 1. juli ble han norsk landslagstrener.
Holstebro har klare ambisjoner om å revansjere en oppsiktsvekkende svak sesong. Storklubben og tidligere ØIF-helt Jesper Munk reddet plassen i den danske toppserien med et nødskrik. Munk har i sommer for øvrig skiftet beite til Magnus Søndenås eksklubb Ribe-Esbjerg. Jesper Munks tidligere klubb Holstebro en hard nøtt på dansk jord for våre menn.
Etter at treningsleiren og treningskampene i Danmark er gjennomført blir det gjensynsmøte for Heine Jensen når han tar med ØIF-mannskapet til Jæren for å spille det som ligger an til å bli den siste oppkjøringskampen før Halden står klare i seriestarten lørdag 3. september i Sparebanken Sør Amfi.

Og skulle ikke det være nok, møtes troppen av fysiske tester (3000 meter og styrkeøvelser) første uka i oppkjøringen.

Det blir med andre ord tidenes oppkjøring!