SKARPNES INVITATIONAL: Dette er Aalborg Håndbold – ØIF Arendal

SKARPNES INVITATIONAL: Dette er Aalborg Håndbold

Det danske stjernegalleriet er kraftig rustet opp de siste årene. Og flere superstjerner kommer, men aller først er det Arendal i 12.-14. august!

Sebastian Barthold, Aron Palmarsson og Kristian Bjørnsen.

Før inneværende sesong rustet klubbdirektør Jan Larsen opp stallen med internasjonale lekkerbiskener som Aron Pálmarsson, vår egen Kristian Bjørnsen og ikke minst svenske Jesper Nielsen. Sebastian Barthold er en annen spiller som mange nordmenn nikker anerkjennende til etter hans innsats i EM i Slovakia/Ungarn i januar.

Og fra denne sommeren vender selve rosinen i pølsa, håndballfenomenet Mikkel Hansen, hjem til Danmark og Aalborg. Neste sommer reiser også mannen som er en kandidat til verdens beste målvakt gjennom tidende, Niklas Landin, til Aalborg. Et drømmelag!
Og målet for den voldsomme opprustningen er krystallklar, nemlig å løfte bøtta i Champions League.
I 2020/2021-sesongen spilte Aalborg seg til finalen i prestisjeturneringen, men måtte gi tapt i finalen. Denne sesongen ble det en liten nedtur for Sebastian Barthold og Aalborg. Aalborg røk ut før Final 4. Du vet at det handler om kvalitet, stolthet og kultur når en nordisk klubb er skuffa over å ikke nå Final 4.

Hansen blir ikke å se i Sparebanken Sør Amfi 12.-14. august. Han slutter seg til troppen senere i august. Dog, i vår holdt hele håndballverden pusten da nyheten om at han hadde fått blodpropp ble offentlig. Om ikke Hansen blir å se på banen er det nok av superstjerner. En som imponerer hver gang han har en ball i hånda er islandske Aron Pálmarsson. Islendingen har vært nummer 1 i klubber som THW Kiel, ungarske Veszprem og Barcelona. Han er også sagaøyas maestro. Uten Pálmarsson, intet islandsk medaljehåp.
Bakspilleren har en skuddarm og overblikk som ikke kan beskrives. Det må oppleves. Den mangeårige, danske ekspertkommentatoren Bent Nyegaard beskrev overgangen som fant sted sist sommer slik, etter først å ha kommet over sjokkovergangen til Mikkel Hansen noen uker tidligere: «Jagten på det uopnåelige trofæ er kommet tættere på». Champions League-tittelen med andre ord.

Aalborg er en klubb med høye internasjonale ambisjoner. Kjenner vi danskene rett er kun gull godt nok uavhengig av hvilken turnering man snakker om. For sist sesong ble det to sølv på hjemmebane, bak ØIF Arendals nyervervelse Mathias Larson og GOG.

Det lukter revansj. Den reisen starter offisielt i Skarpnes Invitational 12.-14. august sesongen 2022/2023.

Kampprogrammet 12.-14. august Skarpnes Invitational:
Fredag 12. august:
Kl. 17:00 – SC Magdeburg – Bjerringbro/Silkeborg
Kl. 18:45 – ØIF Arendal – Aalborg

Lørdag 13. august:
Kl. 15:00 – Bjerringbro/Silkeborg – Aalborg
Kl. 16:45 – SC Magdeburg – ØIF Arendal

Søndag 14. august:
Kl. 11:00 – Aalborg – SC Magdeburg
Kl: 12.45: – ØIF Arendal – Bjerringbro/Silkeborg

Billetter
Billetter til kampene kjøper du her: https://oif-arendal.woow.no/#!/home
Det er lagt ut dagsbilletter der to kamper inngår. Vi oppfordrer deg til å være rask med å sikre deg billetter! Det er også mulig å kjøpe alle de seks kamper samlet.

Lagstilbud
Vi byr på flere ulike lagstilbud (1 dag, 2 dager og 3 dager). For å benytte seg av lagstilbudet må det bestilles til minimum 10 stk. Voksne som følger lag kan kjøpe billetter på lagstilbudet. Lag som benytter seg av lagtilbud får også 1 brus/1 hamburger per dag inkludert i billetten.
Bestilling av lagstilbud skjer som beskrevet under ved å sende epost til post@oifarendal.no eller ta kontakt på telefon tlf 476 66818.