Verdens beste målvakt reiser hjem – ØIF Arendal

Verdens beste målvakt reiser hjem

Han er kåret til verdens beste målvakt. Nå vender han hjem.

Niklas Landin blir Aalborg-spiller neste sommer. Foto: Aalborg

Niklas Landin har vært og er en bauta for det danske landslaget. Han har oppnådd legendestatus i tyske Kiel, men fra og med sommeren 2023 slutter han seg til Mikkel Hansen og Aalborg.

Denne sesongen var det imidlertid kommende ØIF Arendal-spiller Matias Larson og GOG som vant seriespillet i Danmark, men fra neste sommer av ruster altså Aalborg på ny kraftig opp spillerstallen. Landin mottok i forrige uke beviset på at han for andre gang i karrieren er kåret til verdens beste håndballspiller. Landin har 241 landskamper for Danmark og har vunnet alt en håndballspiller kan vinne.

Aalborg, som gjester Arendal og Skarpnes Invitational i august, har som kjent blant andre også Aron Palmarsson, Kristian Bjørnsen, Felix Claar, Sebastian Barthold og fra kommende sesong nevnte Mikkel Hansen i stallen.

Nå slutter altså Landin seg til det danske stjernegalleriet.