DENNE SAKEN VAR EN APRILSPØK:BEKREFTET: Elverum stiller med rekruttlaget i cupfinalen – ØIF Arendal

DENNE SAKEN VAR EN APRILSPØK:BEKREFTET: Elverum stiller med rekruttlaget i cupfinalen

Elverum stiller med rekruttlaget i NM-finalen i mai.

Børge Lund og Elverum venter i cupfinalen 14.mai.

ØIF Arendal og Elverum vant sine respektive semifinaler i NM i november. Opprinnelig skulle cupfinalen vært spilt i Oslo Spektrum i romjula, men ble først flyttet til Nadderud Arena grunnet publikumsrestriksjoner. Deretter bestemte Norges Håndballforbund seg for å utsette cupfinalen til 14.mai og til nye Jordal Amfi i Oslo. Dermed blir det også full hall og solid cupstemning når de kvinne- og herrefinalen samt juniorfinalene spilles samme dag.

Overfor TV2 like før jul var Elverum-trener Børge Lund tydelig på hva klubben mente om avgjørelsen. Cupfinalen er berammet spilt i samme del av sesongen som sluttspillet.
Les hele saken TV2 publiserte før jul: https://www.tv2.no/a/14441547/

– Når man flytter cupfinalen til midt i semifinalene i et sluttspill, så vil det helt sikkert få noen utslag. Forbundet prioriterer NM, vi prioriterer sluttspill – i og med at en plass i europacupen går til det høyest rangerte laget i sluttspillet. Da må vi prioritere det. Og det kan i ytterste konsekvens føre til at vi ikke stiller med vårt beste lag, i verste fall et rekruttlag, sa Børge Lund ifølge TV2 da.

Nå er det bekreftet. Elverum stiller med rekruttlaget i cupfinalen.

Vi kommer tilbake med flere reaksjoner i løpet av dagen.