FRIVILLIG: Være med på «Sommerens drøm»? – ØIF Arendal

FRIVILLIG: Være med på «Sommerens drøm»?

Vil du bli en del av «Sommerens drøm» for barn og unge mellom 11 og 17 år? Idrettsleiren søker nå flere frivillige og instruktører.

Idrettsleiren avholdes fra 26. til 30. Juni på Hove.

Prosjektmedarbeider Elisabeth Haglund, også frivillig i ØIF Arendal frir til dere aktuelle frivillige. Oppgavene i leiren er varierte og mangfoldige: Vi trenger hjelp til serveringer av måltider- frokost, lunsj og middag, samt kiosk arbeid og kjøring. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er å registrere deg som frivillig på hjemmesiden www.idrettsleiren.no og fylle inn der hva du kan tenke deg å bli valgt inn til.

Elisabeth beskriver en typisk hverdag som frivillig og instruktør på idrettsleiren slik:
– Deltakerne har normalt 2 økter hovedaktivitet og 2 økter bi- aktivitet hver dag. Før, etter og innimellom har deltakerne «fri», faste måltider og kiosker er åpne. Sammen med leirledelsen vil dere som frivillige og instruktører være noen av leirens viktigste støttespillere for deltagerne! Vi er sammen tryggheten for barna og er tilgjengelig hele tiden, uansett om de har «fri», har aktivitet eller trenger noen å prate med. Foreldrene overlater sine kjære til Idrettsleiren og vi leverer de tilbake enda mye rikere på opplevelser!

Hva får du igjen?
Elisabeth sier til oifarendal.no at instruktører og frivillige både får være med på sommerens beste opplevelse, får nye vennskap, god praksis/erfaring, CV, mat og mange spennende dager. Idrettsleiren opererer også med godtgjørelse for innsatsen.

Nivå 1: 1400 kr

Nivå 2: 1700 kr (dersom du har fullført idrettslinje v.g.s., Trener 1. kurs eller har deltatt som instruktør/leder på leiren for 3.gang)

Nivå 3: 2000 kr (dersom du har fullført idrett grunnfag, Trener 2. kurs eller har vært instruktør/leder på leiren for 4. gang)

Nivå 4: 3000 kr (dersom du har vært instruktør/ leder på leiren for 5. gang eller mer)

I tillegg får man en treningsdress og T-skjorte.

Så hva venter du på? Registrer deg på som frivillig på hjemmesiden www.idrettsleiren.no

Om idrettsleiren:
Instruktørene har sin egen adskilte leirplass hvor vi overnatter i telt eller campingvogn. Tre måltider serves i leiren og er gratis for de frivillige og instruktørene. Det er også kiosk med mat og drikke for dem som ønsker dette. Ellers bidrar instruktørene, de frivillige og lederne på kveldstid med å arrangere turneringer, disco, skumparty, beachparty og på kveldstid skape ro i leiren.

Håper å se mange av dere på leir! Med vennlig hilsen Elisabeth!