Høydramatisk da Elverum løftet taket – ØIF Arendal

Høydramatisk da Elverum løftet taket

Våre konkurrenter sikret uavgjort i siste sekund hjemme mot franske Paris SG i 1/8-delsfinalen i Champions League.

Børge Lund, Niklas Fingren og Elverum leverte et solid resultat hjemme mot Paris i 1/8-delsfinalen i Champions League i kveld.

Det franske stjernegalleriet så lenge ut til å cruise inn til en grei seier i Terningen Arena. Nikola Karabatic og Paris ledet 15-13 til pause og utover i andre nomgang ledet franskmennene med fem mål på det meste. Elverumsingene snudde matchen og gikk opp i 25-24 åtte minutter før slutt. Da øynet hjemmelaget håp om poeng. Med under minuttet igjen satt Luc Steins inn 30-29, men Eric Johansson ville det annerledes. Helt på tampen klinket svensken inn utligningen til 30-30 i det som mildt beskrevet kan kategorieres som en høydramatisk kamp.

Elverum og Paris spiller returoppgjør i Frankrike torsdag 7.april.

ØIF Arendal gratulerer våre konkurrenter med et solid resultat.

PS: Tønsberg Nøtterøy tapte 24-36 hjemme for Hermann Vildalen og Drammen i Rema 1000-ligaen i kveld. Kennie Boysen satt inn ti mål for hjemmelaget, mens Vildalen satt inn 8 for Drammen.