Scoret 72 (!) mål – endte uavgjort – ØIF Arendal

Scoret 72 (!) mål – endte uavgjort

Nærbø og Kolstad sparte ikke på målkruttet i dagens serierunde.

Kommende ØIF Arendal-spiller Heine Jensen og Nærbø spilte uavgjort mot Kolstad i kveld.

Det sto mye på spill i søndagens serierunde i Rema 1000-ligaen. På Jæren var det stor fart. Lagene var best i en omgang hver. Nærbø gikk til pause med 22-18, men Kolstad besvarte det hele og vant andre omgang med 18-14. Dermed endte det 36-36 og 72 scoringr foran nær 1400 tilskuere i Nye Loen Arena.
Kantspillerne John Thue og Theodor Svensgård satt inn åtte hver for jærbuene, mens Kolstads venstrekant Adrian Aalberg satt inn ti for trønderne.

I Sandefjord ledet Runar Sandefjord kun – vil mange si – 15-12 til pause i lokalderbyet. Ved full tid sto det 32-24 favør Leif Gautestads menn. Christoffer Rambo satt inn 8 for vertene, mens Sander Haakestad satt inn 6 for Sandefjord.

I Terningen Arena yppet Kristiansand seg kraftig mot Elverum. Sørlendingene – uten Eirik Køpp – ledet 19-16 til pause, men da det gjenstod et kvarter av kampen tok Elverum ledelsen 28-27. Den ledelsen slapp ikke seriemesterne som nå har sanket 50 poeng med sine 25 strake seire i Rema 1000-ligaen. Tidligere ØIF Arendal-spiller Josip Vidovic var Elverums beste spiller med sine 9 scoringer, men det var Kristiansands erfarne svenske, Victor Skillhammar, som ble banens gigant. Dusinet fullt ble det på ham.

Halden slo nedrykksklare Bergen hele 40-31 i Remmenhallen. Kommende ØIF-spiller Birk Inselseth satt inn 9 mål for Bergen, mens Morten Bøe Linder og Hannes Nystrøm scoret 6 mål hver for vertene.

Bækkelaget og kommende ØIF-spiller Aksel Strupstad (5 mål) vant som ventet greit hjemme mot Tønsberg Nøtterøy med 35-26. Bækkelaget ledet 18-12 til pause. Emil Sundal var tilbake på toppscorertronen med 12 mål i oppgjøret. Mathias L. Haug satt inn 8 for nedrykksklare Tønsberg Nøtterøy.