SISTE: Ampert og full fyr i teltet – ØIF Arendal

SISTE: Ampert og full fyr i teltet

ØIF Arendal ledet komfortabelt 15-8, men lot et hardt kjempende Haslum-lag laget spenning i det som var klubbikonet Sondre Paulsens siste seriekamp.

Sondre Paulsen spilte søndag sin siste seriekamp på hjemmebane.

Slik var kampen:
Mario Matic åpnet ballet med å sette inn 1-0 i det som var Sondre Paulsens siste seriekamp i Sparebanken Sør Amfi. Haslum ble regelrett løpt og skutt i senk i begynnelsen i av oppgjøret. Etter ti minutter sto det 7-3 på tavla.
ØIF Arendal fortsatte med tidvis godt spill og etter etter 20 minutter sto det 11-6. Da hadde Matic scoret fire mål, bidratt med flere assist og ikke minst pådratt seg de to 2-minutters utvisnings. Etter 23 minutter økte ØIF Arendal ledelsen til 14-8, signert kaptein Kristian Rammel som ren på ren og skjær vilje da han plukket opp en retur som han ekspederte i mål.
Selv om om ØIF Arendal ledet 17-11 fire minutter før pause var det elektrisk stemning på parketten. Det var tidvis full fyr på parketten. Haslum leverte en god avslutning og reduserte tre ganger på tampen av omgangen, noe som gjorde at ØIF Arendal ledet 18-14 til pause.

Andre omgang
Etter hvilen var fulgte lagene hverandre, med Haslum tre og fire mål bak i målprotokollen. Jørg William Fiala Gjermundnes var ØIF Arendals friske pust i innledningen da han satt inn to solide langskudd. Gjestene, som kjemper hardt for å unngå direkte nedrykk viste gjennom omgangen at de var villige til å ofre alt for å ta poeng i Sparebanken Sør Amfi.
Blåtrøyene – for anledningen – kjempet seg nærmere på tavla. Da det gjenstod kvarteret av det som var Sondre Paulsens siste seriekamp, var Haslum kun to mål bak på 25-23. Omgangen ble preget av harde dueller, mange stopp i spillet og tekniske feil hos begge lag. Åtte minutter før slutt hadde Haslum nesten spist opp ØIF Arendals ledelse. Da sto det 27-26 på tavla. Da tok André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza timeout. Det hjalp ikke nevneverdig ettersom ØIF Arendal bommet i første angrep etter den taktiske praten, men publikum fikk fart på klappingen da Ivan Eres vartet opp med en skikkelig tv-redning i den påfølgende Haslum-kontringen.
Fem minutter før slutt økte spenningen ytterligere. Først bommet Sander L. Simonsen på en fin sjanse, i angrepet etter Simonsen rødt kort etter å ha taklet en Haslum-spiller.

Fire minutter før slutt satt Richard Lindstrøm inn 29-28, men etter scoringen feiret han ved å avlevere noen gloser dagens dommerpar ikke syntes særlig om. Han ble belønnet med to utvisningsminutter.

Nær to minutter før slutt var Ivan Eres frempå igjen med nok en matchvinnende redning. I I angrepet etter viste Mario Matic hvorfor han er så viktig som han er for ØIF Arendal. Et finstemt stegskudd gikk inn til 30-29 ledelse. Deretter reddet Ivan Eres på ny og Jørg William Fiala Gjermundnes hamret deretter inn 31-29. Mario Matic økte og fastsatte resultatet til 32-29 til ØIF Arendal sekundet før slutt.

For kvelden var ØIF Arendal og Sondre Paulsen sin. Selv om klubbikonet ikke ble toneangivende i kampen var dette Paulsens kamp! Takk for stundene du har gitt Arendal, Norge og norsk håndball!

VI KOMMER TILBAKE MED MER OM HYLLESTEN PAULSEN MOTTOK ETTER KAMPSLUTT IDAG!

Kampfakta Rema 1000-ligaen menn (OPPDATERES)