Sondres kompis legger også opp – ØIF Arendal

Sondres kompis legger også opp

Klubblegenden Sondre Paulsens kamp mot Haslum søndag blir hans siste seriekamp i Sparebanken Sør Amfi.

Sondre Paulsen.

Ennå ikke sikret deg billett når Sondre Paulsen skal hylles mot Haslum klokken 17:00 søndag ettermiddag?
Billetter kjøper du i ØIF-appen eller her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/534Gard sponser forøvrig billettene til barn og unge under 18 år. Billetter hentes i den digitale billettkiosken.

Teksten under er hentet fra søndagens kampprogram:

Om man tar seg tid til å reflektere over dagens overskrift, er den nesten uvirkelig. For Sondre Paulsen er klubbmannen, legenden, æresmedlemmet som bare alltid har vært der. Han har på banen med sine kvaliteter i 18 år på seniornivå, men han har også bidratt utenfor banen. Sponsorbesøk, besøk ute i de lokale klubbene, et ansikt. Et symbol. Nå er det snart slutt. En epoke nærmer seg slutten. For det blir ikke flere seriekamper i Sparebanken Sør Amfi med Nr. 10 Sondre Paulsen på banen.

Sondre Paulsen er sammen med Eirik Heia Pedersen ansiktene på idrettshistorien som er skapt først i Nedeneshallen og siden i Sparebanken Sør Amfi. Eirik ga seg som kjent i fjor og etter inneværende sesong er det Sondres tur til å prioritere annerledes.

Tirsdag ble det kjent at Paulsen legger opp. I intervjuet var han tydelig på at kroppen aldri hadde vært «finere». Han velger likevel å legge opp. «Jeg legger opp i tide», sa han.
Hverken intervjuer, tekster, enkle ord eller hilsener på Facebook og i øvrige sosiale medier er nok til å dekke hans betydning og innsats. Vi nøyer oss foreløpig med et grenseløst TAKK!

For sesongen er ennå ikke over. To seriekamper, cupfinalen 14. mai og et forhåpentligvis langt og spennende sluttspill står for tur, men aller først er Sondre og ØIF Arendals hjemmekamp mot Haslum. Bæringene kjemper for å beholde plassen.
Haslum har også en spiller som legger opp etter sesongen, nemlig Anders Røe. Sondre og Anders er begge født i 1988 og har spilt mot hverandre som klubbspillere siden de møttes i nasjonale turneringer fra 12-årsalderen av. Utover i ungdomsårene var de sammen sentrale på 88-landslaget.

Haslums Anders Røe (med ryggen til) og Sondre Paulsen er klubblegender i hver sine klubber. Begge legger opp etter sesongen.

Søndag møtes de for siste gang som spillere for hver sin klubb. Duoen er også gode kompiser utenfor banen. Det blir derfor ikke bare en spesiell dag for vår egen legende, men også for Anders Røe.

Anders Røe.

God kamp!