BLOGG: – Vi har en klump i magen – ØIF Arendal

BLOGG: – Vi har en klump i magen

Ingrid og Kari Sunde legger ikke skjul på at det blir mye følelser idag.

Siste innspurt i Rema 1000 ligaen og vi tar imot Haslum i vår flotte storstue. Haslum MÅ ha poeng for å sikre kvalik, de ligger på direkte nedrykk etter en overraskende svak sesong.  Vi kan forvente oss en knallhard kamp og vi håper og tror gutta har forberedt seg godt! 

Som vi har vært inne på i tidligere innlegg, har det variert i prestasjonene gjennom sesongen og de fleste hadde tippet ØIF høyere opp på tabellen. Nå gjelder det å prestere og finne go-følelsen inn mot sluttspillet og cup-finalen. 

For å oppsummere litt må vi aller først si at også denne sesongen har blitt preget av Covid-19. Strenge karanteneregler ved utenlandsreiser satt en stopper for europacup-tur, og nedstengningen i desember førte til at hjemmekampen mot Bergen og bortekampen mot Kolstad ble sett på tv. Pandemien har også gjort store utslag på tilskuerantall. Vi tror at mange som før pandemien hadde fast rutine på å gå i Sparebanken Sør Amfi for å se kamp nå har fått nye rutiner. Håpet er at vi sakte men sikkert får folk tilbake i hallen, det er ingen tvil om at håndball er gøyest ringside!

Vi gleder oss som alltid til kamp. Men idag er det med klump i magen. Sondre spiller sin siste hjemmekamp i seriesammenheng og med han forsvinner siste spiller som har vært med på hele reisen. Det har vært nevnt flere ganger at Sondre og Eirik er selve dna’et i klubben og vi i Svermen skal finne en passende anledning for å gi begge en fortjent hyllest. Idag håper vi at alle som er glad i håndball møter opp i Sparebanken Sør Amfi for å heie på Sondre og hans lagkompiser! Sondre er hel ved og han har betydd så enormt mye for oss både på og utenfor banen. Takk Sondre!

Vi er klare for kamp! Vi håper på en kamp med mye fart, spillere som har passion og glød og som jubler vilt for scoringer, redninger og godt forsvarsarbeid. 

Spennende blir det også om Haslum befester sin absolutte førsteplass på bestrafnings-statistikken… De troner langt over neste lag med hele 105 to-minutter, 9 røde kort og 1 blått… Vi skal holde ekstra øyet med Tennfjord og Hallgren som tilsammen har hele 35 tominuttere, 4 røde kort samt 1blått kort til Hallgren… Fortsetter de «grisespillet» idag? 

Ingrid skulle etter planen sett kampen på tv i sin ensomhet, operasjon på stemmebån etter å ha heiet på seg knuter på stemmebånd ble utsatt, nå er drakta på på både mor og datter og vi kan ikke komme fort nok i hallen! Det blir salg av cupfinale-utstyr, så løp å kjøp!

Kari og Ingrid