Best på børsen mot Haslum – ØIF Arendal
logo

Best på børsen mot Haslum

Keeper Ivan Eres var sentral da ØIF Arendal slo Haslum 32-29 i en thriller av en håndballkamp søndag kveld. Eres sørget for tre matchavgjørende redninger i sluttminuttene, men var det nok til å bli kåret til ØIFs bestemann?

Mario Matic ble best på børs.

Etter kampslutt sa ØIF-trener Andre Jørgensen Hofstøl at han hadde bedt om to redninger da det sto 28-28 på resultattavlen og det var fem minutter igjen av kampen. Ivar Eres gjorde som treneren sa, og dermed kunne ØIF Arendal juble for seier i kampen som også var Sondre Paulsens siste hjemmekamp i eliteserien.

Men ifølge ØIF Arendals egen jury var det Mario Matic som var bestemann for hjemmelaget. Mario ble både toppscorer for laget, og han serverte som vanlig sine medspillere med lekre pasninger. Han måtte dele toppscorertittelen med William Fiala Gjermundnes.

Ivar Eres får 3 poeng for innsatsen mellom stengene. Eres reddet 7 skudd i andre omgang. I første omgang var det Kristijan Jurisic som voktet målet for ØIF.

William Fiala Gjermundnes honoreres med 2 poeng, og det siste poenget går til svenske Richard Lindstrøm.

Det gis alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av Ingrid Sunde, David Rui, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.