Kommende ØIF-spiller ble dansk seriemester – ØIF Arendal

Kommende ØIF-spiller ble dansk seriemester

Danske GOG har imponert stort i den danske eliterserien denne sesongen. Onsdag sikret klubben og kommende ØIF Arendal-spiller Mathias Larson seg seriegull.

Den danske storklubbens 32-30 seier borte mot sesongens overraskelseslag Fredericia fjernet all tvil og teori om hvilken klubb som kan smykke seg med seriemestertittelen i dansk håndball denne sesongen. Kommende ØIF Arendal-spiller Mathias Larson scoret ett mål for de ferske seriemesterne i onsdagens oppgjør.

GOG har fem poengs forsprang på stjernegalleriet i Aalborg når to serierunder gjenstår. Aalborg – forhåpentligvis med Mikkel Hansen i troppen – gjester som kjent Skarpnes Invitational og Arendal i august. Dermed er det ingen ting som kan frata GOG gullet denne sesongen.

Da Larson ble presentert som ØIF Arendal-spiller i begynnelsen av januar, uttalte den 20-år gamle playmakeren at han likte ØIF Arendals konsept og taktskifte. Larson vraket flere danske og svenske toppklubber til fordel for ØIF Arendal.
-Prosjektet jeg ble presentert for virker veldig spennende og passer meg veldig fint. Klubben har klare mål om å utvikle seg hver eneste dag og det samme har jeg. Å dra til Norge og Arendal passer meg perfekt, sa Larson (20) til oifarendal.no da.

Larson skal spille sluttspill både i Danmark og i EHF European League med GOG før han vender nesen nordover mot Arendal til sommeren.