Er dette noen av fremtidens ØIF-helter? – ØIF Arendal

Er dette noen av fremtidens ØIF-helter?

Det kan kun fremtiden fortelle mer om, men Trauma G13 – som ledes av den gamle ØIF-kjempen Harald Johnsen og Anette Hem Johnsen – spiller forkamp før ØIF Arendals prestisjeoppgjør mot Elverum lørdag.

Foran fra venstre; Nichlas Knudsen Løvås, Haakon Saxlund Gundersen, Thor Øyvind Ellefsen-Lie, Adrian Kjølner, Andreas Njåstad Bråten, Theodor Zaar. Bak fra venstre; Simon Marceliussen Knutsen, Matija Calic, Tobias Balaam Halvorsen, Olav Gjervold Nicolaisen, Jonatan Gullhav, Jonas Hervik, Finn Fabres, Nikolai Hem Johnsen, Marius C. Sørensen. Spillere ikke på bildet; Benjamin Ekornseter-Stiansen, Erlend Heggland, Henrik Hegerlund, Martinius Hopstock, Tomas Dale Torjussen. Lagledere ikke på bildet: Harald Johnsen, Anette Hem Johnsen

Ekteparet Harald Johnsen og Anette Hem Johnsen har lagt ned utallige timer for og rundt Traumas 2008-modeller, helt siden guttene kastet sine første baller i Tromøyhallen som 6-7 åringer. Lørdag spiller de forkamp før ØIF Arendal tar i mot Elverum i Sparebanken Sør klokken 16:00. Trauma – Randesund har avkast klokken 14:00.

Blåtøryene kan – ved seier mot rivalene fra Randesund 2 i Sparebanken , kapre tredjeplassen i G13 A-serien foran AK28 fra Kristiansand. Det ligger med andre ord medaljer og ære i potten for Trauma-gutta.
Trauma ligger på 3.plass før lørdagens kamp i Sparebanken Sør Amfi. Trauma tapte mot nettopp Randesund 2 for to uker siden, men øyguttene meldes å være ekstra revansjesugne før sesongens siste seriekamp. Trauma møter til oppgjøret med 13-11 seier mot Høvdingen i sekken tirsdag kveld.
Just fra Kristiansand og Øyestad – som trenes av de gamle ØIF-heltene Ommund Hansen og Magne Asdal – innehar de to første plassene på tabellen i G13-serien.

Morten Njåstad Bråten i støtteapparatet rundt Trauma G13 opplyser til oifarendal.no at Trauma-laget idag består i dag av 20 spillere, 18 av dem er fra 2008-generasjonen og blir dermed 14 år i år, mens to spillere er født i 2007.
Gjennom årene har antall spillere økt og det er ei skikkelig fin gruppe med spillere som nå er med laget.
Fem av guttene er med på håndballkretsens regionale spillerutviklingsprogram, hvor tidligere ØIF Arendal-spiller André Lindboe og vår egen Harald Johnsen er trenere.

Etter at korona-restriksjonene ble fjernet har Trauma-gutta samle over 70 tilskuere til håndballfester i Tromøyhallen under lagets kamper denne sesongen.
– Til å være G13/14 vil vi si det er veldig bra. Vi har fått til en skikkelig god stemning på tribunen og i hallen. Guttene gleder seg skikkelig til å få spille på Sør Amfi på lørdag. Det blir en stor opplevelse, sier han videre.
Randesund rapporterer også om en stor gjeng med spillere og lagledere som tar turen, både for å se eget lag, men også for å se god topphåndball av ypperste klasse etter G13-kampen.

Når seriespillet avsluttes med siste seriekamp i et Rema1000-rigget Sør Amfi og ØIF Arendal – Elverum, er det ikke helt slutt likevel for Trauma-guttene.
– I begynnelsen av april reiser laget til Svane Cup i Danmark og får en fin anledning til å møte andre lag. Vi skal også delta i Dyreparken Cup i august. Guttene fortsetter med treninger fremover, slik at de blir godt forberedt til neste sesong, avslutter Njåstad Bråten.

Men aller først? Et skikkelig sørlandsoppgjør mellom øygutta og Randesund 2 i en kamprigget Sparebanken Sør Amfi. Kampen har avkast klokken 14:00. ØIF Arendal og Elverum entrer samme bane klokken 16:00.

Vi ønsker de fremadstormende Trauma-guttene lykke til!

PS: Billetter til lørdagens håndballfest kjøpes her: https://oif-arendal.woow.no/#!/home