KLASSIKER: – Det har alltid stått mye på spill mot Elverum – ØIF Arendal

KLASSIKER: – Det har alltid stått mye på spill mot Elverum

Kampene mot Elverum har vært en klassiker i norsk håndball det siste tiåret. Kristijan Jurisic sier morgendagens prestisjeoppgjør blir en pekepinn på hvor ØIF-gutta står per dags dato.

Kristijan Jurisic er på plass igjen når Elverum står klare lørdag ettermiddag i Sparebanken Sør Amfi.

– Kampen blir en god pekepinn på hvor vi står står og hvor vi skal rette fokuset i innspurten av sesongen. Det blir ingen lett oppgave å bli det første laget som tar poeng mot Elverum, erkjenner en av ØIF Arendals beste spillere denne sesongen.

Diskutert
Jurisic sier til oifarendal.no at spillerne og trenerteamet har brukt mye tid på å diskutere utfordringer og prestasjoner denne sesongen.
– Vi har hatt en dårlig trend rent resultatmessig, men nå gjenstår det å se om vi allerede mot Elverum klarer å få mer ut av potensialet vårt i kamp. Skal vi ha en sjanse må vi innsatsen og energien være på plass, fastslår Jurisic som ikke var i toppen mot Drammen før landslagspausen grunnet sykdom.Klassiker
ØIF Arendal vs. Elverum er blitt en fast klassiker i norsk herrehåndball det siste tiåret. Lørdagens motstander har allerede sikret seg seriemesterskapet denne sesongen, mens ØIF Arendal har slitt resultatmessig med en foreløpig 6.plass som resultat. Elverum har som kjent levert solide resultater i Champions League de siste sesongene og virkelig banet vei for norsk klubbhåndball ute i Europa. Onsdag venter Paris SG i åttendelsfinalen i Champions League, men aller først står en nasjonal klassiker for tur. Lørdagens kamp i Sparebanken Sør Amfi er også generalprøve før cupfinalen lagene mellom 14. mai.
– Disse kampene har jo blitt en klassiker i norsk håndball fordi det som regel har vært kamper hvor mye har stått på spill. Dessverre har ikke vi levd opp til forventningene denne sesongen, men det betyr ikke at vi ikke kommer til å kjempe i 60 minutter, sier en tydelig Jurisic dagen før prestisjeoppgjøret.
Han beskriver stemningen i troppen som god og at kamplysten i troppen er på plass.
– Vi håper at så mange som mulig tar seg turen til Sør Amfi og sørger for at det blir en forrykende atmosfære. Med et godt publikum i ryggen er alt mulig.

For det er på tide at noen tar poeng fra Elverum.

PS: Billetter til oppgjøret kjøper du her i ØIF-appen eller her: https://oif-arendal.woow.no/#!/home