#MINSOMMER: – Jeg teller ned – ØIF Arendal

#MINSOMMER: – Jeg teller ned

Rumenske Dragos Hantaru slutter seg til ØIF Arendal i midten av juli. Han kan ikke vente med å komme i gang.

Dragos Hantaru ankommer Norge og ØIF Arendal i midten av juli etter ferie og trening.

– Jeg teller ned og dager før jeg starter på min nye reise med ØIF Arendal, sier Hantaru til oifarendal.no.

MVP
Den rumenske venstrebacken kommer til ØIF Arendal fra rumenske Steaua Bucuresti. I mai ble han blant annet kåret til MVP (mest verdifulle spiller) i det rumenske sluttspillet, som storklubben Dinamo Bucuresti vant foran nettopp Hantaru og hans Steaua Bucuresti i finalen. Hantaru har tidligere spilt for nettopp Dinamo.
– Jeg gleder meg skikkelig til å komme til Norge og Arendal for å møte mine nye lagkamerater, fans og alle i min nye klubb, sier han.

Trening og ferie
Hantaru har brukt tiden godt til både ferievirksomhet og trening etter den rumenske sesongen ble avsluttet. Final 4 i Køln ble avlagt en visitt rundt skoleslutt. Siden er det gått i bading og god mat, melder vår nye rumenske bakspiller.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Dragos!

Mer nysgjerrig på Hantaru? Sjekk denne videoen her (under annonsen):