SISTE: Hantaru mest verdifulle spiller – ØIF Arendal

SISTE: Hantaru mest verdifulle spiller

Kommende ØIF Arendal-spiller Dragos Hantaru ble kåret til Final 4 mest verdifulle spiller i Romania i helgen.

Dragos Hantaru. Foto: Steaua/privat

– Vi ledet finalen mot Dinamo Bucuresti frem til fem minutter igjen, men mot slutten var kreftene tomme, forteller den kommende ØIF Arendal-bakspilleren til oifarendal.no.

Storsatsing
Hantaru kommer til ØIF Arendal i sommer fra den mestvinnende rumenske klubben gjennom tidende, Steaua Bucuresti, men i de siste årene er det byrival Dinamo som har vært nummer 1-klubben i Romania. Dinamo spilte denne sesongen i Champions League. Den spanske suksesstreneren Xavier Pasqual kom til Dinamo fra Barcelona i fjor sommer og har siden hentet inn den ene stjernen etter den andre til den rumenske hovedstaden. Det bidro til at Hantaru byttet klubben fra nettopp Dinamo til Steaua i fjor sommer for å sikre seg nok spilletid.
I helgen møtte han de tidligere lagkompisene i finalen i Final 4, etter at Steaua slo ut Dobrogea etter ekstraomganger i semifinalen. Vinnermålet i semifinalen ble satt inn på straffe i siste sekund. Finalen ble også en jevn affære mot Cedric Soirhando & co.
– Vi hadde en sterk tro gjennom finalen, men vi hadde kun ti tilgjengelige i finalehelga og vi mistet rytmen helt på slutten der. Dinamo har en helt annen bredde enn oss og det ble utslagsgivende, mener Hantaru som ble kåret til Final 4 MVP for innsats.
– Gratulerer!
– Takk!

Hantaru scoret fem mål i finalen.

PS: Hantarus klubb Steaua Bucuresti kjemper blant annet mot Baia Mare om å bli best bak Dinamo Bucuresti i rumensk håndball. Nærbø møter nettopp Baia Mare i i finalen EHF European Cup til helgen og helgen deretter.