TOK TIL TÅRENE: – Det ble mye følelser for en gammel mann – ØIF Arendal

TOK TIL TÅRENE: – Det ble mye følelser for en gammel mann

Sondre Paulsen spilte i kveld sin siste NM-finale. Det ble overveldende for klubblegenden etter kampen.

Sondre Paulsen var både skuffet og stolt etter sin siste NM-finale. Til venstre står Henrik Øygarden.


– Det er ikke rart det blir mye følelser. Det er gøy og stort å være her i dag. Vi spiller en fantastisk håndballkamp. Tilfeldigheter avgjør og guttas innsats gjør meg stolt. Vi leverer det beste vi har, men idag holdt ikke det mot det mange mener er Norges beste herrelag gjennom tidende. Vi kriger, vi kjemper og scorer 33 mål. Det holdt dessverre ikke i det jeg mener var en veldig god håndballkamp, sier Sondre Paulsen til oifarendal.no etter kampslutt i flotte Nye Jordal Amfi i Oslo.
Elverum trakk til slutt det lengste strået og vant 35-33. Til pause sto det 19-19.

7-6
Elverum spilte store deler av kampen med såkalt 7-6 spill. Paulsen er tydelig på at ØIF Arendals sterkt oppadgående form nesten var nok til å vippe kampen i ØIF Arendals favør.
– Det sier det meste når Elverum må spille 7-6 i 60 minutter mot oss. Det sier også noe om respekten, men det holdt ikke, sier Paulsen som scoret ett mål i kveldens oppgjør.
Klubblegenden, som legger opp etter sluttspillet, er også stolt av alle arendalittene som hadde tatt turen til nye Jordal Amfi for å støtte.

– Magisk! Supporterne våre fortjener en stor takk. Våre supportere lager en stemning slik det skal være. Det er mektig, sier han og titter opp på publikum.
– Men, jeg synes synd på gutta nå. Alle ga alt, men det holdt ikke, legger han til.
Nå snus fokus mot Drammen neste fredag. Seier der gir finale – høyst sannsynlig mot nettopp Elverum i sluttspillet.
– Nå skal ta med oss det beste og gå videre, fastslår han.