PAULSEN: – Vi går «all in»! – ØIF Arendal

PAULSEN: – Vi går «all in»!

Klubblegenden Sondre Paulsen er sterk i troen før lørdagens cupfinale.

Sondre Paulsen er klar. Her under fredagens økt i Oslo. Foto: May Elin Aunli.

– Vi har hatt 3 av 4 gode omganger mot Elverum, og vist at vi kan hamle opp mot dem. Men skal vi slå dem i morgen må vi spille vår beste kamp for sesongen. Det må vi gjerne gjøre i en cupfinale, sier Sondre Paulsen til Agderposten dagen før dagen.

Hør Sondre Paulsen snakke om hans cupfinaletanker i ØIF Arendal Medias cupfinale-podkast:

https://arendal.nth.webcore.no/2022/05/12/finalepreik-del-2-oberst-lauritzen-har-noe-a-bekjenne-og-far-vi-en-ny-gullsveis-ala-2014/

Både Paulsen, trener André Jørgensen Hofstøl og Kristijan Jurisic var blant gullheltene i 2014. Jørgensen Hofstøl legger overfor Agderposten ikke skjul på at et cupgull nummer to vil bety mye.
– Det vil bety enormt mye. Å få en tittel i år tror jeg ikke så mange hadde trodd vi skulle klare. Men så har vi satt oss i en posisjon der vi virkelig har muligheten. Vi frykter ikke Elverum. De er soleklare favoritter, men med den gløden og fightviljen vi har vist i det siste skal vi klare hamle opp med dem, forteller ØIF-treneren.

Rød og sort vegg
Klubblegenden Sondre Paulsen deler kompisen og sjefens tanker og syn, ifølge Agderposten.
– Jeg forventer masse trykk i kampen og trøkk fra tribunen. Det er to lag i god form, men hvis vi klarer å henge med til det er ti minutter igjen kan alt skje, mener Paulsen.
– Cupgull vil bety masse. Cupfinalen betyr masse for Arendal. Vi går «all in», sier Paulsen også til Agderposten fredag kveld.