Forsvarsgeneralen har ett -1- tydelig ønske! – ØIF Arendal

Forsvarsgeneralen har ett -1- tydelig ønske!

Forsvarsgeneralen er klar. Veldig klar. Og har et ønske til ØIF Arendals supportere i Nye Jordal Amfi lørdag.

Frederik Børm er klar. Her avbildet sammen med noen unge ØIF-supportere etter Drammen-seieren mandag kveld.

– Jeg gleder meg til å oppleve stemningen og jeg tror det blir en sjov opplevelse, sier ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik Børm før hans første cupfinale på norsk jord.

Vant med Skjern
For Børm og lagkompisene har hatt en nær perfekt inngang til årets cupfinale. Seks strake seire gjør selvtilliten godt. Børm har godt med erfaring fra pokalfinaler i Danmark, med to gull med Skjern i hjemlandet for åtte år siden.
– Utvilsomt mitt beste minne fra cupen i Danmark, forteller han.
Lørdag kan han få nye minner å se tilbake på når håndballalderdommen tar ham i fremtiden. Torsdag kveld trente Børm og ØIF Arendal i Nedeneshallen. Fredag gjøres siste trening unna i Oslo før lørdagens finale i Nye Jordal Amfi.
– Hvordan er stemningen blant gutta?
– Bra! Vi er blitt skarpere på trening og med litt mer tenning. Det gir alt i alt bedre treninger. Vi er klare, melder forsvarsgeneral Børm overfor oifarendal.no.

For at helgen i Tigerstaden skal bli mer enn bare god stemning i forkant, mangler en seier mot Elverum. Seriemesteren fra Østerdalen er favoritter, men ØIF Arendals storform gjør oppgjøret langt mer åpent enn i midten av mars.
– Hvordan skal dere faktisk slå Elverum?
– Vi tror sterkt på egne evner og på at vi har noen kvaliteter i laget. Når det er sagt er Elverum et veldig bra lag. Det betyr at skal spille vårt beste og kanskje litt til for å knekke dem.
Børm ble kåret til banens beste spiller mot Drammen sist. Åtte scoringer og rollen som ryddesjef i forsvar gikk rett hjem hos publikum i Sparebanken Sør Amfi.

En av gullheltene fra 2014, Knut Inge Jørgensen, sa til oifarendal tidligere denne uka at den røde veggen av ØIF Arendal-supportere som sto klare da spillerne kom ut i Spektrum var et syn som ennå gir gåsehud.
– Har du en oppfordring til ØIF Arendals supportere til lørdag, som gjør at dere spillere kan få en ekstra fordel i Nye Jordal Amfi?
– Lag en en masse larm! Jeg lover at hvis alle fra Arendal gjør alt de kan for suksess, så skal vi som lag gjøre alt vi kan for en gøy kveld i Oslo, svarer han.
– Er det kamper som betyr noe mer enn vanlig som må til for å få frem ditt beste? Må det luket litt sirkus?
– Det vil alltid være kamper som er sjovere enn andre. Dette her er helt sikkert en av dem. Om slike kamper må til for å frem det beste i meg vet jeg ikke, men som lag lag synes jeg vi har vært gode til å få det beste i hverandre. Nå kan lørdagen bare komme. Vi er klare, avslutter ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik Børm.