BØRM: – Jeg tror det er beste å holde munn – ØIF Arendal

BØRM: – Jeg tror det er beste å holde munn

ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik Børm var skuffet etter cupfinalen. Dommerne ønsker han ikke å mene for mye om.

Frederik Børm var høyt og lavt mot Elverum. Her skaffer han straffekast i duell med Elverums Thomas A. Solstad.

Da Lars Jakobsen fikk marsjordre i andre omgang var Børm høyt oppe. Han var også tydelig uenig med kampens dommere i flere situasjoner.
– Hva tenker om mange av avgjørelsene som ble tatt?
– Alle som så denne kampen får gjøre opp sin egen mening om flere av avgjørelsene. Jeg kan ikke kommentere mer. Det får andre gjøre, svarer Børm til oifarendal.no.

Tå hev
Dog, Børm fortsatte sitt storspill i ØIF-drakta i lørdagens finale. Dansken scoret tre ganger og delte ut mye fysikk gjennom kampen. Han snakker mer enn gjerne om lagets innsats gjennom to samfulle omganger.
– Til sist er det tilfeldigheter som avgjør den matchen her. Vi hadde alle muligheter, men heller kanskje ikke dyktige nok. Vi bommer for mye på slutten, men vi kjempet med alt vi hadde. Jeg er rett stolt av guttene idag, fastslår Børm.

Ut av kroppen
ØIF Arendal-spillerne blir over i Oslo til i morgen. Når dagens kamp er ute av kroppene starter det møysommelige analysearbeidet og arbeidet inn mot det som kan bli en tredje og avgjørende semifinale mot Drammen i sluttspillet. Fredag står Drammen klare i Drammenshallen. Seier betyr finale i sluttspillet.
– Nå skal vi få den kampen her ut av kroppen. Vi har en jobb å gjøre og sesongen er langt fra over. Vi må videre. Drammen venter, fastslår og avslutter ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik Børm.