JURISIC: – Av og til snakker tallene for seg selv – ØIF Arendal

JURISIC: – Av og til snakker tallene for seg selv

Kristijan Jurisic leverte en strålende førsteomgang, var menneskelig i første del av andreomgang og på plass med all sin erfaring da kampen skulle avgjøres. Nå venter Elverum i finalespillet.

Kristijan Jurisic revansjerte seg, fikk mer hjelp av forsvaret og var sterkt delaktig i at ØIF Arendal sikret seg finalebilletter mandag kveld.

– I dag fikk jeg bedre hjelp enn på fredag. Vi fant tilbake flyten begge veier. Bakover er jeg tryggere på lagkompisene mine og da kommer også samspillet med forsvaret og redningene, smiler Kristijan Jurisic som leverte ca 35 i redningsprosent i første omgang. Totalt havnet han på 34%, men det viktigste av alt:
– Jeg fikk noen redninger mot slutten der, medgir han.

Fremstår
Jurisic sa til oifarendal.no i forkant av matchen at spillerne godt visste hva som bor i mannskap, tross to strake tap mot henholdsvis Elverum (cupfinalen) og Drammen (tredje semifinale sist fredag).
– Jeg liker best måten vi fremstår på idag. Vi er tilbake i flytsonen, sier han fornøyd.
Første finale spilles i Terningen Arena onsdag 1. juni. At Elverum får noen ekstra dager inn mot første finale betyr ingenting, mener han. Elverum spilte sin siste kamp sist onsdag mot Nærbø i den tredje og siste semifinalen for deres vedkommende. Det betyr at Elverum får 14 dagers kamppause og ØIF Arendal 9 dager.
– Det betyr fordel Elverum, men ikke noe av stor betydning. Når vi starter finalespillet står vi i praksis likt. Det handler om å være best forberedt, mener han.

Mysteriet Børm&Lars
Og best forberedt var ØIF Arendal i kveldens 30-28 seier mot Drammen. Særlig Jurisic’ to danske lagkamerater hadde gjort sine lekser på en overbevisende måte for håndballfesten i Sparebanken Sør Amfi.
– Det er et mysterium hva Børm og Lars har spist i forkant av denne kampen. De er også gode bakover og står frem når vi sliter litt defensivt etter hvilen, sier han om danskene som satt inn 19 av ØIF Arendals 30 mål mandag kveld.
– Av og til snakker tallene for seg selv, avslutter en strålende fornøyd Kristijan Jurisic.

Som også leverte noen tall som snakker sitt tydelige språk: 34.