AHO: – Jeg er litt svimmel og har vondt i hodet – ØIF Arendal

AHO: – Jeg er litt svimmel og har vondt i hodet

Drammen-spiller Sindre Aho slo hodet kraftig i den røde spillflaten i første omgang.

Sindre Aho var høyt og lavt i kveld, men etter kampen hadde Drammens playmaker vondt i hodet og svimmel etter en smell i første omgang.

– Akkurat nå har jeg vondt i hodet og er litt svimmel. Jeg fikk en liten smell der, sier han til oifarendal.no like etter kampslutt.

Amptert
For det var lite tvil om at den tidligere ØIF Arendal-spilleren ville fortsette sist fredags storspill på sin gamle hjemmebane i Arendal. Aho var høyt og lavt i første omgang, helt frem til han deiset i bakken. Han kom siden på banen og ga seg ikke i jakten på en femte semifinale. Da kampen var ferdigsspilt havnet Aho i nok en situasjon med solid temperatur.
– Det ble høy temperatur og du hadde en del samtaler med både publikum, dommere og motspillere underveis?
– Ja, men det er slik det skal være. Vi klarer ikke å stoppe 7-6-spillet til ØIF Arendal og vi bommer for mye. Det er også vanskelig å spille her i Sparebanken Sør Amfi, selv om jeg mener dommerne har dårlig kontroll i noen perioder utpå der. Men, slik er det, sier Aho like etter kampslutt.

ØIF Arendal vant 30-28 og er dermed sikret sluttspillfinale nok engang. ØIF Arendal var i finalen i 2017, 2018 og 2019. I 2020 og 2021 stoppet pandemien alt som heter sluttspillfinale. Nå er ØIF Arendal igjen i en sluttspillfinale. Mot Elverum. Første finalekamp spilles onsdag 1. juni.