Storbugt i ny krangel – målvaktene briljerer – se 2.omgang nå! – ØIF Arendal

Storbugt i ny krangel – målvaktene briljerer – se 2.omgang nå!

Kristijan Jurisic og Sander Drange Heieren storspiller i Sparebanken Sør Amfi, men særlig en episode fikk fart på spillerne i første omgang.

MØLJE: August Storbugt Olsen ligger på parketten, Mario Matic måtte holdes borte av Drammens Hermann Vildalen. Matic ble belønnet med to-minutters utvisning etter seansen.

ØIF Arendal tok ledelsen 1-0 ved Frederik Børm, men Drammen fant tilbake til deler av eget fine spill i fredagens semifinale og ledet 8-6 midtveis i omgangen. ØIF Arendal og særlig Lars Jakobsen var for alvor skrudd på i første omgang. Jakobsen scoret fem mål i første omgang.

Likevel, det var kampens målvakter som foreløpig er best på banen. Jurisic har 35% redninger, mens Drammens Sander Drange Heieren har 39%.

Publikum fikk mot slutten av omgangen også et flashback fra forrige kamp lagene mellom i Sparebanken Sør Amfi. I den I den tredje semifinalen var det Kristijan Jurisic og Storbugt som havnet i tottene på hverandre og mange ropte på mer enn to minutters utvisning, som Jurisic da ble belønnet med.
Dog, i først eomgang ble Matic belønnet med en to-minutters utvisning etter å ha havnet i en tøff duell med hverandre. I tumultene etterpå fikk Matic beskjed om å ta seg to minutter på benken.

Stillingen er 14-14 til pause.

Om ØIF Arendal vinner blir det finaleplass mot Elverum. Vinner Drammen, blir det en ny og femte semifinale mellom lagene.

2. omgang ser du på TV2 Sport /TV2 Play.