ØYGARDEN: – Jeg tenkte jeg måtte bruke sjansen godt – ØIF Arendal

ØYGARDEN: – Jeg tenkte jeg måtte bruke sjansen godt

Henrik Øygarden, Herman Thysted og Adrian G. Evensen fikk sjansen mot slutten av fredagens semifinale mot Drammen. Det ga mersmak.

– Jeg synes det var veldig gøy å få sjansen, selv om kampbildet var som det var. Jeg tenkte at jeg måtte bruke sjansen godt, sier Øygarden.

Fordel
ØIF Arendal-trener André Jørgensen Hofstøl sa etter kampslutt fredag at han var fornøyd med ungguttenes innsats og spill i siste del av semifinalen. Den eldre garde fikk også hvilt, noe som kan gi en fordel inn mot mandagens semifinale i Sparebanken Sør Amfi.
– Jeg ga mitt beste og det var gøy jeg fikk en scoring. Kjipt tap, litt for lite tenning og for mange feil både i angrep og forsvar. Jeg er ikke i tvil om at vi kommer sterkt tilbake til mandag og viser at vi er det beste laget, sier Øygarden.

-Vist meg frem
Herman Thysted fikk også vist skuddarmen i går kveld.
– Var gøy å få sjansen, selv om det er kjedelig med tap. Fornøyd med å få satt inn et mål og vist meg frem. Jeg gir det jeg har når jeg kommer inn, sier Thysted.

Dog, mandag er det ny kamp klokken 19:15. Da gjester Drammen Sparebanken Sør Amfi til den fjerde semifinalen. Ved seier er ØIF Arendal klar for finalen i sluttspillet. Ved tap blir det spilt en femte og avgjørende semfinale lagene mellom.
Billetter kjøpes her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/556