Kan Jensen & co skape historie i storbyen? – ØIF Arendal

Kan Jensen & co skape historie i storbyen?

Lørdag klokken 17 spiller våre kolleger i Nærbø og kommende ØIF Arendal-trener Heine E. Jensen en historisk finale i EHF European Cup.

Heine E. Jensen.

Selv om jærbuene røk ut for seriemester Elverum i semifinalen i sluttspillet onsdag kveld, har Heine Jensen og jærbuene levert en forrykende sesong.

5.plass i seriespillet, semifinale i sluttspillet og ikke minst det forestående finalespillet i EHF European Cup er fasiten så langt for de offensive jærbuene.
Måten jærbuene sikret seg semifinaleplass var av det mildt sagt underholdende slaget. Begge semifinalene mot Drammen endte 30-27, en seier til hvert lag. Semifinalen ble avgjort på straffekastkonkurranse.

Dermed sikret Nærbø seg sin første finale i sin første opptreden i europacupen noensinne. Nærbø har for anledningen leid seg inn i DNB Arena i Stavanger. Arenaen er foruten konserter mest kjent for å huse eliteserieklubben Stavanger Oilers.
Finalemotstander er rumenske CS Minaur Baia Mare. Sist torsdag ble det lagt 4000 billetter og nesten halvparten var solgt før det hadde gått et døgn, skriver Jærbladet.

Returkampen mot Steffen Stegaviks gamleklubb i Romania spilles neste helg.

PS: Lørdagens finale sendes på V4/Viaplay fra klokken 17:00.