SØNDENÅ: – Vi har ingenting å syte over – ØIF Arendal

SØNDENÅ: – Vi har ingenting å syte over

Det gikk ikke mange minuttene fra kveldens tap, før Magnus Søndenå så fremover – til mandag og ny folkefest i Sparebanken Sør Amfi.

Magnus Søndenå.

– Det var tungt og jeg har en følelse at vi kan takke oss selv. Vi slet med å score mål i perioder. Denne kampen må ut av systemet på bussen. Vi er i en situasjon vi ønsker å være og det her er ingenting å syte over. Nå må vi opp i ringene og skyte bedre på mandag, sa ØIF Arendals femmålscorer Magnus Søndenå blant annet til TV2 Sport 1 etter 38-30 tapet mot Drammen i kveld.

Fin ramme
For mandag er det på an igjen for både Søndenå, ØIF Arendal og Drammen. ØIF Arendal har vunnet to semifinaler og Drammen en. Den fjerde kan bli avgjørende for ØIF Arendal, noe som betyr finalebilletter mot Elverum. Søndenå gleder seg til mandagens batalje.
-Vi ønsker å spille om titler. Kjenner jeg arendalspublikummet rett, så blir det en fin ramme. Jeg gleder meg allerede, smilte Søndenå overfor TV2 Sport 1.

Fornøyd
Selv om Søndenå mentalt allerede er på vei til mandagens oppgjør, var naturligvis Drammen-trener Kristian Kjelling fornøyd med sine elever etter seieren.
– Jeg er veldig fornøyd med gutta. Jurisic vinner målvaktskampen i Arendal og blir avgjørende der og Heieren her (red.anm: DHK-målvakt Sander Drange Heieren). Du må ha med målvaktene for å vinne toppkampene, sa Kjelling til TV2 Sport.

Fordel
TV2 Sports håndballekspert Bent Svele trodde på forhånd at Drammen skulle vinne kveldens kamp, men mandag har ØIF Arendal fordel av hjemmebane.
– Fordelen er at de skal reise hjem og forberede seg der nede, men det kan bli mer spennende enn arendalittene ser for seg, sa Svele til egen kanal etter kampslutt.

PS: Mandagens semifinale har avkast klokken 19:15. Billetter kjøpes her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/556