HOFSTØL:- Det er en fordel for oss – ØIF Arendal

HOFSTØL:- Det er en fordel for oss

Da André Jørgensen Hofstøl erkjente at kveldens semifinale i praksis var avgjort byttet han innpå unggutter som Henrik Øygarden og Herman Thysted. Det blir en fordel mandag kveld.

Andre Jørgensen Hofstøl og ØIF Arendal har ikke tid til å deppe. Mandag er det ny match mot Drammen.

– Vi kommer ikke opp på nivået. Drammen kommer med alt de har og vi får ikke forsvars- og målvaktsspillet til å sitte. Likevel henger vi med i det som ble en berg- og dalbanekamp for vår del. Nå må vi snu raskt og tenke mandag, sier Jørgensen Hofstøl etter 38-30 tapet mot serietoer Drammen i Drammenshallen.

Fordel
Utover i andreomgangen ga han og Luka Panza rikelig med spilletid til talenter som Henrik Øygarden og Herman Thysted. En fordel, mener ØIF-sjefen.
– En klar fordel for oss at de kommer inn i kampen og gjør en fin figur. Vi får brukt hele laget og unguttene fikk god erfaring i denne kampen. At våre unge spillere kommer inn gjør også at våre etablerte spillere fikk hvile mot slutten. Det er en klar fordel med tanke på mandagens kamp hjemme i eget fort.
– Vi tar med oss det positive i bussen på vei hjemover nå. Vi henger med på en dårlig dag. Nå får vi bruke helga til å analysere. Vi skal være klare igjen mandag kveld, avslutter og lover André Jørgensen Hofstøl.

PS: Mandagens semifinale har kampstart klokken 19:15 i Sparebanken Sør Amfi. Billetter kjøper du her:https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/556