BLOGG: – På tide å legge den episoden bak seg – ØIF Arendal

BLOGG: – På tide å legge den episoden bak seg

Blir ØIF Arendal historiske fredag kveld? Spiller Vildalen & Norberg? Er alle snart ferdig med Jurisic vs. Storbugt? Det står ikke på spørsmål før fredagens batalje i Drammenshallen.

Kari Sunde, Ingrid Sunde og resten av Svermen sitter ringside fredag kveld i Drammenshallen.

Supporterbloggen er som vanlig skrevet av Kari Sunde og Ingrid Sunde:

Elverum er som forventet allerede klar for sluttspillfinalen. Nå står ØIF Arendal i posisjon til å spille seg – for første gang i historien – direkte til finalen uten «ekstra» kamper. Både i 2017, 2018 og 2019 har vi tapt en kamp i kvart- og semifinalene og dermed måtte spille ekstra kamper. Nå kan vi for første gang gå hele veien til finalen uten tap! 

Vi er sikre på at Drammen har en plan på å ødelegge festen på vår «hjemmebane» Drammenshallen. De har mye å revansjere. Det ble tross alt litt ampert i Norges flotteste arena da Drammen var på besøk 9. mai. Det ble sutret mye om situasjonen mellom Jurisic og Storbugt i etterkant. Til tross for at hovedpersonene skværet opp umiddelbart etter kamp, var det andre som ikke ble helt ferdige med det. Det morsomme her er at det slettes ikke var mennesker fra Drammen, det var gjengangere fra Elverum som gråt. Også Bredeli da! Bare under cupfinalen fikk han nevnt episoden 5-6 ganger. Vi tror Jurisic har forstått han var heldig nå, Bredeli! Legg det bak deg!

Drammen manglet to sentrale spillere i sist oppgjør. Både Hermann Vildalen og Viktor Norberg satt begge skadet – spillere som har banket inn mål for DHK denne sesongen. Er de tilbake på banen fredag? Vi regner med at trenerteamet Hofstøl/Panza/Strat har lagt strategien uavhengig av hvilke spillere DHK stiller med. 

Vi loddet stemningen på trening i vårt tidligere hjem Nedeneshallen torsdag kveld. Gutta er klare! De gleder seg til kamp og de gleder seg til å spille foran sine trofaste supportere!
Vi vet de kommer til å spille med hjertet på utsiden av drakta, og de vet at vi kommer til å gi alt vi har og litt til for å hjelpe dem frem til seier! 

Vi kunne skrevet noen ord om vår tidligere spiller Sindre Aho, men vi er sikre på at han ikke er stolt over sin opptreden mot Svermen-tribunen etter kampen i Sør Amfi. Derfor lar vi den ballen ligge. Vi kommer ikke til å være «snillere» i morgen. Vi er glad i våre tidligere spillere, men når kampen starter får de ingen spesialbehandling! 

Vi ønsker oss hurtig og god håndball, minimalt med filming og et dommerpar som ikke er i fokus!

God kamp!

PS: Fredagens kamp har avkast klokken 19:15 og sendes på TV2 Sport 1.