PANZA: – Vi må levere årsbeste – ØIF Arendal

PANZA: – Vi må levere årsbeste

ØIF Arendal-trener er ikke i tvil om hva spillerne må levere fredag kveld i Drammen.

Luka Panza.

– Det er enkelt og vanskelig. Vi må levere årsbeste mot Drammen for å sikre oss finalebilletter allerede i morgen, fastslår Luka Panza overfor oifarendal.no torsdag.

Fokus
Panza er tydelig på at han, hovedtrener André Jørgensen Hofstøl og spillerne møter et Drammen-lag har flere planer utfra hvilket lag hjemmelaget mønstrer fredag kveld. I den andre semifinalekampen var verken høyreback Viktor Petersen Norberg eller tidligere ØIF Arendal-spiller Hermann Vildalen på banen for Drammen i Sparebanken Sør Amfi.
– Vi forbereder oss på flere situasjoner, men systemet vårt ligger fast. Systemene våre kan tilpasses de spillerne Drammen har på banen. Samtidig vet alle at Drammen har en god og solid tropp med mye kvalitet, mener Panza.

Jobbet
Panza forteller at hovedbudskapet i garderoben etter cupfinaletapet lørdag kveld var Drammen, Drammen og Drammen.
– Vi har ikke noe valg. Vi kan kun konsentrere oss om å det vi kan få gjort noe med. Nå er det denne kampen og det er kun den vi må ha fokus på. Vi har gjennom hele uka konsentrert oss godt på trening. Det blir en tett kamp mot et lag som må vinne. Som sagt må vi spille vår beste kampen for sesongen for å vinne, fastslår Luka Panza.

ØIF Arendal har siste økt før fredagens semifinale torsdag kveld. Troppen busser til Drammen fredag formiddag. Avkast i den TV2 Sport 1-sendte semifinalen er klokken 19:15.