Planen er klar til fredag – være med? – ØIF Arendal

Planen er klar til fredag – være med?

Fredag kan ØIF Arendal sikre seg finaleplass i sluttspillet. Det kan du være med på!

– Cupfinalen ble minnerik for alle oss som hadde tatt turen til hovedstaden. Vi synes virkelig gutta hadde fortjent å heve trofeet etter en forrykende håndballkamp. Nå er det sluttspillet som gjelder og til fredag kan gutta sikre seg finalebilletten! Da trenger de massiv støtte fra oss på tribunen og vi vil ha deg med i bussen, sier Svermen-dronning Kari Sunde.
ØIF Arendal har vunnet de to første semifinalene mot Drammen i sluttspillet. ØIF Arendal behøver en seier til for å sikre finalebillett. Drammen må vinne tre.

Alle!
Man trenger ikke være medlem i Svermen for å bli med i bussen, eneste kriterie er at du heier på ØIF Arendal – og aller helst tar på deg en hjemmedrakt eller rød tskjorte/genser! Sunde opplyser at bussen går fra Rema 1000 Nedenes fredag20. mai klokken 15.30.
Pris for buss er kroner 300,-.
– Vi serverer hjemmebakst og kaffe og vi har lotteri med fine gevinster. Vi elsker å sitte ringside når gutta kjemper for seier. Den følelsen er gjensidig! Gutta digger når vi går bananas på tribunen, mener Sunde.
Og banens beste ØIF Arendal-spiller i cupfinalen, Magnus Søndenå, er enig:
– For oss er det alltid kjempestas å få spille foran Svermen og ØIF sine supportere. Sist gang føltes Drammenshallen som en hjemmebane, og de gjenskapte stemningen igjen i Jordal Amfi. Vi er heldige som har Norges beste publikum, og vi gleder oss til å spille foran de igjen til fredag, sier Søndenå.
– Vi garanterer god stemning, og så får gutta fikse underholdning på banen, melder Sunde.

Hvordan? Send en SMS til Kari på 954 4953!