SIMONSEN: – Jeg får gåsehud av dette her – ØIF Arendal

SIMONSEN: – Jeg får gåsehud av dette her

Sander L. Simonsen roet ned publikums nerver flere ganger utover i andre omgang. Hans siste skudd punkterte kveldens oppgjør, men det var en helt annen ting han var glad for etter kampen.

Sander L. Simonsen var fornøyd med publikum, hallen og håndballborgen Sparebanken Sør Amfi etter kveldens Drammen-kamp.

– Nå har vi slitt oss gjennom en pandemi med tomme tribuner, publikumstrestriksjoner og alt som var. Nå er vi tilbake foran et publikum som løfter oss gjennom en hel kamp. Når man legger til energinivået i hallen, musikken, stemningen og lyset fra LED-reklamene. Det er rått. Jeg får gåsehud av dette her, fastslår den ellers så rolige Sander L. Simonsen etter mandagens festaften i Sparebanken Sør Amfi.

Heldig
Den opprinnelige Sørfjell-spilleren har spilt for ØIF Arendal i hele seniorkarrieren. Han legger ikke skjul på at det betyr mye for høyrekanten å være en del av klubben.
– Jeg er heldig som får lov til å oppleve dette i min egen hjemby. De som ennå ikke har opplevd stemningen i denne hallen bør sterkt vurdere å kjøpe billett til neste hjemmekamp. For det er en opplevelse. Hvis noen er i tvil om hva publikum betyr for oss, så kan jeg fjerne den tvilen med engang, fastslår han.
– Hvor stor er egentlig fordelen av å ha et publikum med en slik energi bak seg i kamper som dette?
– Jeg er usikker på hva det betyr for motstanderne, men for oss som hjemmelag betyr det ekstremt mye. Vi får et ekstra kick av stemningen og støtten. Du løper litt fortere for å si det slik, avslutter Sander L. Simonsen.

Det var tydelig i kveldens kamp.