BØRM: – Sluttspillskjegget ryker ikke med det første – ØIF Arendal

BØRM: – Sluttspillskjegget ryker ikke med det første

ØIF Arendals danske forsvarsgeneral Frederik Børm herjet i Sparebanken Sør Amfi i kveld. Nå skal ikke skjegget tas før alt sluttspillet er over.

Frederik Børm har anlagt sluttspillskjegg. Fortsetter han og ØIF Arendal med å spille like godt som i kveldens 33-31 seier hjemme mot Drammen, kan skjegget hans bli ubehagelig langt utover forsommeren. Her spiller Mario Matic dansken fri for n’te gang i oppgjøret.

– I dag løsnet det skikkelig, Frederik?
– I dag? Jeg er jo alltid god, men dere i nettredaksjonen belønner meg jo aldri for innsatsen. Idag kan dere ikke unngå å go meg full pott på spillerbørsen, humrer dansken på sedvanlig vis.
– Nei, altså. Det var gøy i kveld – skikkelig gøy, gliser han.

Banens beste
For det var liten tvil om hvem som var den andre semifinalens store spiller. Dansken, som ble hentet fra fransk topphåndball i fjor vår, har de siste månedene virkelig fått vist seg frem. I kveld ble han også ØIF Arendals toppscorer med åtte mål. Det er en god stund siden.
– Ble det så mange?`svarer Børm da nettredaksjonen legger frem statistikken for ham.
– Nei, i dag var det riktig fett å være utpå banen her. Publikum er i fyr og flamme og støy- og energinivået var outstanding. Publikum er vår 8.mann i dag. Det setter vi ekstremt stort pris på. I dag vant laget med stor L og publikum sammen, oppsummerer han.

Børm var det vi på godt norsk kaller på i kveldens oppgjør. Her i diskusjon Håvard Kleven.

Samspill
Selv om Børm skryter av publikum bidro han kraftig til stemningen i det TV2 Sport-sendte oppgjøret i Sparebanken Sør Amfi. Børm var høyt og lavt, noe svetten i skjegget var et tydelig bevis på etter kampen.
– Sluttspillskjegget ryker ikke med det første. Vi er overhodet ikke ferdig med denne sesongen. Nå skal vi nullstille før cupfinalen til lørdag, før vi skal ta hjem en sluttspillfinale.
– Så skjegget ryker når ØIF Arendal ryker ut?
– Vi skal ikke ryke ut av noe som helst, svarer Frederik Børm.
Dansken bør uansett sende avsted noen solide klapp på skuldera til ØIF Arendal-playmaker Mario Matic. Samspillet mellom de to gledet publikum stort. Flere av innspillene og mottakene var av høy klasse.
– Vi skal fortsette i dette sporet. Det her skjegget skal få vokse litt til, smiler Børm – ØIF Arendals beste spiller i 33-31 seieren mot Drammen i kveld.

Massiv energi
ØIF-målvakt Kristijan Jurisic er full av lovord om forsvarsgeneralens betydning.
– Han har mye erfaring fra høyt nivå i europeisk håndball, representerer en massiv energi og styrer forsvaret på en solid måte. Det gjør min og Ivans (red.anm: Eres) jobb enklere. Det er utslagsgivende i kveld, mener Kristijan Jurisic.