FIALA: – Kjelling har nok trykket på noen knapper – ØIF Arendal

FIALA: – Kjelling har nok trykket på noen knapper

Jørg William Fiala Gjermundnes forventer et Drammen-lag på høygir mandag kveld.

Jørg William Fiala Gjermundnes spår at Drammen er særdeles klare for å ta revansj mot ØIF Arendal mandag kveld.

Billetter kjøpes i ØIF-appen eller her på nettsiden: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/553

– Jeg tror vi kommer til å se et helt annet Drammen-lag i Sparebanken Sør Amfi. Kjelling har nok funnet på et eller annet lurt og trykket på noen knapper i løpet av helga. Vi møter nok et Drammen på høygir. Vi må opp på et enda høyere nivå enn vi klarte på fredag for å vinne, tror Jørg William Fiala Gjermundnes.

Løp
Etter fredagens 34-29 seier i Drammenshallen har helgen vært i restitusjonens tegn for Fiala og resten av ØIF Arendal-gutta. En lett fysisk økt lørdag samt videomøte og taktisk økt søndag er unnagjort.
– At kampene kommer såpass tett gjør ingenting. Det er kamper vi ønsker å spille, fastslår han.
Og ny kamp blir det mandag.
– Blir det like fartsfylt som i Drammenshallen fredag?
– Det kan det fort bli. Begge lag liker å løpe og det er mulig å løpe enda mer enn vi gjorde på fredag. Vi har mer å gå der. Det handler om å være nøye nok, mener han.

Favoritter
Selv om ØIF Arendal har levert stadig bedre prestasjoner helt siden kampen mot Elverum i slutten av mars, mener likevel Fiala at drammenserne er favoritter i mandagens kamp.
– Drammen endte på 2.plass i seriespillet. Vi endte på 6.plass. Selv om vi spiller hjemme, må Drammen ta favorittstempelet med rundt 60-40, mener han.
– For vår del handler det om å holde oss til kamplanen og stole på de avtalene vi har gjort. Det er det dette handler om, legger han til.

Sørheim
Drammens playmaker Gøran Sørheim kom aldri på banen fredag kveld. Det gjorde heller ikke ØIF Arendals klubbveteran Sondre Paulsen (sykdom). Fiala mener Sørheims fravær på banen ikke hadde mye å si for fredagens match.
– Nå leverte Sindre (red.anm: Aho, tidligere ØIF Arendal-spiller) en solid kamp for dem, men først og fremst var det vi var som kjempegode. Vi møter uansett et sterkt Drammen-lag, svarer han.
Drammen er for øvrig den eneste klubben som foreløpig har maktet å vinne mot seriemester Elverum denne sesongen.
-Vi må opp på vårt aller ypperste for å ta en ny seier. For Drammen kommer ikke hit til uten å ha en gjennomtenkt plan. En håndballfest blir det uansett. Derfor håper vi publikum møter opp i stort monn. Det behøver vi. Det er dette som er fest, avslutter Jørg William Fiala Gjermundnes.