SISTE: Dette er Lindstrøms nye klubb – ØIF Arendal

SISTE: Dette er Lindstrøms nye klubb

Richard H. Lindstrøm skal spille for ærverdige Hammarby i Stockholm de tre neste sesongene.

– Det kjennes spennende å få være en del av Hammarbys reise, sier Lindstrøm til sin nye klubbs hjemmeside i forbindelse med offentliggjøringen idag.

Drammen og cupfinale
Lindstrøm reiser ikke til Stockholm før etter sesongslutt. Først venter semfinaler i sluttspillet, potensielle finaler og cupfinale med ØIF Arendal. Fredag venter som kjent Drammen på Lindstrøm og ØIF Arendal. Lindstrøm legger ikke skjul på hjemlengsel etter en rekke sesonger i henholdsvis Nøtterøy og ØIF Arendal i Norge.
– Jeg kjente at jeg ville tilbake og samtidig hjem for å spille på høyeste nivå. Muligheten for å kunne bo i Stockholm og samtidig spille i Handbollsligaen med Hammarby kjennes som det riktige valget. Det skal også bli fint å komme nærmere venner og familie, sier Lindstrøm.

Vi ønsker Lindstrøm lykke i hjemlandet – når tiden – forhåpentligvis langt ute i juni etter sluttspillfinaler – er moden.