NY STILLING: ER DU DEN RETTE? – ØIF Arendal
logo

NY STILLING: ER DU DEN RETTE?

ØIF Arendal rigger seg for ytterligere vekst i årene fremover. Nå jakter vi klubbens nye salgssjef!

SØK HER: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=256390058
LES HELE STILLINGSBESKRIVELSEN NEDERST I ARTIKKELEN.

– ØIF Arendal er en ambisiøs klubb med store forventninger til vekst, utvikling og resultater. Derfor jakter vi på den beste salgssjefen i vår bransje. Klubben har høye forventninger til at rett person skal kunne videreføre den markedsmessige utviklingen også de neste årene. Vi jakter på den beste, fastslår styremedlem i ØIF Arendal, Rudi Andersen til oifarendal.no.
ØIF Arendal har et budsjett på 22 millioner i 2022.

Merkevare
ØIF Arendal søker en selger med råskap innen salg med gjennomføringskraft til å lande lokaler, regionale og nasjonale samarbeidspartnere. Andersen trekker frem klubbens voksende B2B-nettverk, Final8 i februar hvert år, den internasjonale treningsturneringen Skarpnes Invitational, klubbens kommersielle millioninvestering i LED-skjermer i Sparebanken Sør Amfi, konsertsamarbeidet med anerkjente Canal Street og ikke minst utviklingen norsk herrehåndball står foran.
– ØIF Arendal skal levere i norsk herrehåndball. Derfor er det viktig å skape solide, varige relasjoner inn mot næringslivet og mellom aktører i næringslivet gjennom vårt B2B-konsept. Arendal og Sørlandet har også et offensivt næringsliv som er ventet å få en helt ekstraordinær vekst de nærmeste årene. Vi er trygge på at denne stillingen vil appellere, sier Rudi Andersen.

Ivre
Heidi Tellfesen i Ivre rekruttering og bemanning bistår ØIF Arendal i prosessen. Stillingen har frist 15.mai.
– Dette er en selvstendig stilling som man kan være med å forme selv. ØIF Arendal er en svært spennende arbeidgiver med masse engasjement og fantastiske kolleger. ØIF Arendal er et etablert merkenavn med en bred portefølje av etablerte samarbeidspartnere. Produktene klubben har utviklet og utvikler nyter anerkjennelse i næringslivet og er enkle å selge. Det skjer mye nå og fremover. En svært spennende salgsstilling, mener Heidi Tellefsen til oifarendal.no.

Her er stillingsbeskrivelsen i sin helhet:

ØIF Arendal er en verdistyrt eliteserieklubb i håndball. Vi har en målsetting om å bli en av Nordens beste klubber. Klubbens visjon er #GjøreDuStolt, både på og utenfor banen. Vi gir vårt ypperste for å nå våre mål. Vi vil begeistre, engasjere og skape massevis av stolthet i hele vår region etter vårt mantra #LittBedreHverGangViMøtes.

Som en betydelig samfunnsaktør engasjerer vi oss utover normal klubbdrift. I inspirerende samhandling med kommune, fylke, næringsliv, næringsforening, Arendal By, Canal Street og andre frivillige organisasjoner, tar vi et stort og utvidet samfunnsansvar. 

Vår drift strekker seg fra tradisjonell eliteklubbdrift til arrangør av verdens kanskje beste private eliteturnering, håndballfamiliens NM-finaler i Final8 og fremtidige konserter i det som etter en ombygging i 2023 vil bli Sørlandets største idretts- og kulturhall, Sparebanken Sør Amfi. Alt dette i en spennende region med et særdeles offensivt næringsliv som er ventet å få en helt ekstraordinær vekst de nærmeste årene.

Vi søker en ambisiøs salgssjef som skal ha ansvar for alle våre kommersielle inntekter. Vi ser etter deg som har mye energi, stor arbeidskapasitet og evner å tenke nytt. Videre er du en relasjonsbygger som ser muligheter og har gode sosiale egenskaper. Du vil bli del av ett team på 10-12 kollegaer, over 100 dugnadsarbeidere og du skal lede salgsavdelingen som i dag består av 2 medarbeidere. Alt i tett og nær samhandling med klubbens øvrige avdelinger, sport, arrangement, økonomi og marked.

Ivre rekruttering og bemanning bistår i rekrutteringsprosessen.

Arbeidsoppgaver

 • Salg av sponsoravtaler med de mest moderne profileringsarenaer i norsk håndballs beste klubbhall 
 • Salg av prosjekter, som bl.a. Skarpnes Invitational, håndballens NM-finaler i Final8, konsertkonsepter og Håndballakademiet
 • Klubben budsjetterer med 22 millioner i omsetning i 2022 og med klare ambisjoner om vekst i sesongene som kommer. Mye av denne veksten ligger til salgsavdelingen

Personlige egenskaper 

 • Du er ambisiøs, både på egne og arbeidsgivers vegne
 • Du er en energifull relasjonsbygger med svært gode sosiale ferdigheter
 • Du er en lagspiller med evne til å spille de rundt deg gode og du er opptatt av egenutvikling. Du blir like stolt av dine kollegaers og lagets gode prestasjoner som du blir av dine egne
 • Du må ha stor arbeidskapasitet og ha et drivende ønske om å bli den beste salgssjefen i vår bransje
 • Du er selvsagt idrettsinteressert og du må like idrettens mangfold og til tider ukomfortable arbeidstider
 • Du finner energi i klubbens utvikling og er villig til å strekke deg ekstra for at klubben skal nå sine mål

Kvalifikasjoner

 • Vi er mer opptatt av at du kan dokumentere gode salgsresultater og god kundetilfredshet enn formell utdannelse.
 • Vi imøteser din søknad uansett kjønn. Allikevel sender vi en ekstra oppfordring til kvinner om å søke.

Vi tilbyr

ØIF Arendal tilbyr konkurransedyktige betingelser til rett person. Samt en arbeidshverdag fylt med stolte øyeblikk, entusiasme, glede og tidvis også en liten porsjon med utfordringer. Du vil bli en del av et lag med noen av bransjens aller beste kollegaer innenfor alle klubbens ulike driftsområder. 

Synes du dette høres spennende ut vil vi gjerne høre fra deg!
Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om stillingen ta kontakt med Rudi Andersen, styremedlem ØIF Arendal, på tlf 419 00117, eller Heidi Tellefsen, avdelingsleder Ivre rekruttering og bemanning, på tlf 917 71525.

Frist for å søke på stillingen er 15.mai.