3 DAGER IGJEN: – Drammen er favoritter – ØIF Arendal

3 DAGER IGJEN: – Drammen er favoritter

ØIF Arendal-trener André Jørgensen Hofstøl er full av lovord om fredagens semifinalemotstander Drammen.

André Jørgensen Hofstøl.

– Drammen har vist seg som det soleklart nest beste laget i årets Rema 1000-liga. De har gode enkeltspillere og bra fart i spillet. Vi får hendene fulle. Om man ser på sesongen som helhet er Drammen favoritter, fastslår Jørgensen Hofstøl.
– Samtidig ser vi langt bedre ut nå enn da vi møtte de sist, legger han til og gjentar dermed budskapet han kom med da det ble klart at Drammen blir motstander i semifinalen.

Røk ut
Selv om Drammen røk ut av EHF European Cup borte mot Nærbø – med minst mulig margin, straffekonk – søndag kveld, er Jørgensen Hofstøl tydelig på at drammenserne må bære favorittstempelet i semifinalene.
– Vi hadde også to klare tap for dem i seriespillet, sier han videre.
Selv om han er tydelig på at serietoeren må bære favorittstempelet i semifinalen, er han også tydelig på at egen tropp for alvor har meldt seg på. For kvartfinalene mot Runar gav mersmak. For det er nå det gjelder. I sluttspillspotten ligger også den høyest rangerte billetten til e-cupspill, noe som har betydd Champions League de senere årene.
– Nå kjører vi på som vanlig, med en ekstra dose selvtillitt i bagasjen fra kvartfinalen inn i disse kampene, sier han videre.

For det er nå det begynner for alvor!