4 dager igjen: Dette er planen! – ØIF Arendal

4 dager igjen: Dette er planen!

Fredag venter serietoer Drammen i den første av potensielt fem semifinaler i sluttspillet.– Vi har trent ball idag, trener fysisk i morgen før vi samles som vanlig onsdag og torsdag med kampforberedelser inn mot fredagens match. Vi har lagt opp til vanlige kampforberedelser inn mot den første semifinalen, opplyser ØIF-trener André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no.

Første
Fredagens Direktesport-sendte kamp fra Drammenshallen blir det tredje oppgjøret lagene mellom denne sesongen. Drammen vant begge oppgjørene mot ØIF Arendal i seriespillet. Serietoeren, som for øvrig er det eneste laget som har beseiret Elverum så langt inneværende sesong, møter til den første semifinalen fredag etter å ha tapt semifinalen i EHF European Cup mot Nærbø – på straffekonkurranse.

Buss
Svermen-leder Jørn Holmestrand og Svermen-dronning Kari Sunde har som kjent allerede bestilt egen supporterbuss til borteoppgjøret fredag kveld. Fredagens kamp har avkast klokken 18:00 i Drammenshallen. Svermens supporterbuss har avreise fredag klokken 13:30 fra Rema 1000 Nedenes 13.30.
Og prisen: 300,- per person + kampbillett. Påmelding: Send en SMS 95449538!

Første hjemmekamp
Den andre semifinalen, som spilles i Sparebanken Sør Amfi, er berammet til mandag 9.mai klokken 19:15. Den tredje semifinalen er berammet til fredag 20.mai klokken 19:15 i Drammenshallen. Semifinalen spilles best av fem kamper. Vi informerer om de to siste datoene når alle detaljer rundt disse er spikret.

PS: Lørdag 14.mai spiller ØIF Arendal og Elverum cupfinale i Nye Jordal Amfi. Kampene kommer med andre ord tett som hagl i mai!