HOFSTØL: – Vi ser mye bedre ut nå enn sist vi møttes – ØIF Arendal

HOFSTØL: – Vi ser mye bedre ut nå enn sist vi møttes

ØIF Arendal-trener André Jørgensen Hofstøl fikk ønsket sitt oppfylt hva semifinalemotstander angår.

André Jørgensen Hofstøl og ØIF Arendal kommer inn i semifinalen mot Drammen med god selvtillit etter to maktdemonstrasjoner mot Runar Sandefjord i kvartfinalene.

– Vi ser mye bedre ut nå enn i de to kampene mot Drammen i serien, fastslo André Jørgensen Hofstøl på Direktesport for kort tid siden da det ble kjent at Elverum som ventet valgte Nærbø – og som konsekvens av det ble Drammen – ØIF Arendal i den andre semifinalen.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/04/27/klare-for-semifinale-etter-festaften/

Glemt
ØIF Arendal tapte begge kampene mot Drammen i seriespillet, men det var ikke Jørgensen Hofstøl nevneverdig opptatt av i kveldens direktesending i TettPå. ØIF Arendal kommer inn i sluttspillet etter to maktdemonstrasjoner mot Runar Sandefjord i kvartfinalene. Jørgensen Hofstøl var tydelig på at troen på å knekke Drammen i semifinalen virkelig er på plass i Arendal.
– Ja, det tror jeg. Det er noe spesielt med sluttspillet og nå har vi en komplett tropp. Jeg føler at vi står ganske bra. For oss handler det om å kopiere det vi gjorde mot Runar, sa Jørgensen Hofstøl om semifinalemotstanderen Drammen.
– Vi forventer knalltøffe kamper, sa Drammen-trener Kristian Kjelling.

Første kamp spilles 5. eller 6.mai og sendes på Direktesport. Vi kommer tilbake med de kampdatoene.