FORSVARSGENERALEN: – Det gikk som planlagt – ØIF Arendal

FORSVARSGENERALEN: – Det gikk som planlagt

Frederik Børm har levert to solide kamper i kvartfinalene mot Runar. Han berømmer lagkompisenes energinivå.

Frederik Børm var solid i kveldens kvartfinale som endte med 36-30 seier og avansement til semifinalen i sluttspillet. Til ventre står tidligere forsvarssjef i ØIF Arendal, Kenny Ekman.

– Vi måtte ha dette energinivået på plass for å ta Runar. Det hadde vi og nå er vi videre, smiler en fornøyd forsvarsgeneral til oifarendal.no etter onsdagens match.

Stod frem
For vår danske forsvarsgeneral gjorde vei i vellinga mot Runar Sandefjord onsdag kveld. Det gjorde vondt å møte Børm i kveldens festaften i Sparebanken Sør Amfi.
– Etter å ha tapt begge ganger mot dem i seriespillet, hadde vi stor respekt for Runar før sluttspillet. De har et godt lag, men vi ville mest, hadde mest energi og vant fortjent, mener Børm etter å ha vunnet med 13 mål sammenlagt over to kamper.

Selvtillit
For bak Børm og resten av en svært aggressiv utgave av ØIF Arendals forsvar, sto Kristijan Jurisic på sedvanlig vis. I første omgang hadde han 50 i redningsprosent.
– Når vi har slike målvakter så gir det en trygghet for oss. Når vi også hjelper dem, så blir det veldig bra. Vi planla å vinne begge disse to kampene her og det gjorde vi, smiler en tilfreds Børm.
ØIF-trener Luka Panza trekker frem det samme som Børm etter kampen.
– Energinivået er avgjørende. Dette var nesten en kopi av søndagens kamp (red.anm: vant 30-23), selv om andreomgang ikke var like sterk fra vår side som sist. Seieren på søndag ga oss energi i seg selv og motivasjon. Nøkkelen lå i første kamp. Nå vred vi om, smiler Luka Panza.