FESTAFTEN: – Det vil jeg ikke si til deg i alle fall – ØIF Arendal

FESTAFTEN: – Det vil jeg ikke si til deg i alle fall

Kristijan Jurisic leverte nok en solid match og var helt avgjørende for kveldens kvartfinale ble en ny festaften mot Runar.

Kristijan Jurisic var outstanding i første omgang mot Runar i kveldens 36-30 seier.

– Vi har funnet Runars svakheter og våre løsninger mot det. De gode løsningene har vi klart å holde fokus på over to matcher. Når vi kombinerer dette med energinivået vi har møtt dem med over to kamper, så blir det bra. Publikums energinivå og vårt energinivå løftet hverandre opp. I kveld var det skikkelig moro, smiler Jurisic som gikk til pause med ikke mindre enn 50 i redningsprosent.
– Energinivået satt Runar i en krevende situasjon, legger han til.
– Og hva var de gode løsningene?
– Nei, det sier jeg ikke til deg. De skal vi ta vare på frem til neste sesong. Håndball er taktikk, vet du, gliser han.

Grunnlag
Etter en fartsfylt andreomgang endte den totale redningsprosenten på 32, men Jurisic var ytterst sentral da kampen i realiteten var mentalt avgjort i første omgang.
– Vi visste at søndagens seier var første stikk. Runar kom til kampen idag med press på seg. Vi hadde en veldig god oppladning og vi har over lengre tid analysert hvorfor vi har underprestert. Nå blir det minst semifinale og cupfinale. Nå må nullstille og jobbe videre på treningsfeltet, sier Jurisic til oifarendal.no etter kampen.

Backer opp
Selv om Jurisic og Eres ved tidligere anledninger har overlatt plassen til hverandre etter solide omganger, ble Eres sittende på benken i hele oppgjøret. Der støttet kroaten med vurderinger, råd og justeringer gjennom hele kampen. Målvaktstrener Åsmund Strat beskrev samarbeid mellom de «målvaktsbrødrene» som et luksusproblem.
– Vi jobber rett og slett utrolig fint sammen. Det samarbeidet er helt avgjørende for at vi kan prestere på nivået som må være på plass, fortsetter han.

Både ØIF Arendals spillerbørsjury og kampens jury valgte timålsscorer Olaf R. Hoffstad til ØIF Arendals beste spiller i kveld.
– Det er ikke rart. Han fikk jo tre mål av meg, avslutter og humrer Kristijan Jurisic.