BLOGG: – Leif har valgt strategien «silent treatment» – ØIF Arendal

BLOGG: – Leif har valgt strategien «silent treatment»

Søndagens seier betyr ikke mer enn en et godt utgangspunkt. Det er onsdag kveld det kan avgjøres.

BILLETTER TIL KAMPEN ONSDAG KJØPER DU I ØIF-APPEN ELLER HER:
https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/552

https://arendal.nth.webcore.no/2022/04/26/siste-lover-mega-overraskelse-onsdag/

For en kveld det ble i Runarhallen! Vi fikk se et heltent ØIF Arendal som satt standarden fra første sekund. Alt stemte for oss og lite stemte for Runar Sandefjord. Vi er superstolte! Men som Luka sa til oss rett etter kampen: denne kampen betyr ingenting, det er til onsdag jobben må gjøres.
Og vi kjenner Leif veldig godt, og Kenny og Martin… Det vil bli en helt annen utgave av Runar vi møter til dyst i Sparebanken Sør Amfi. 

Leif Gautestad og Kari Sunde.

Midt opp i all glede og jubel søndag kveld stakk det litt i hjertet. Vi vet hvor vondt de tre nevnte har det, og akkurat i etterkant av disse oppgjørene hadde det vært deilig å kunne skru av noen av følelsene. Med det sagt kjennes det utrolig godt å ha matchball til onsdag, dersom noe går galt har vi en ny sjanse. Alt er opp til gutta og oss supportere. For nå må folk kjenne sin besøkelsestid! Det er på tide å komme ut av go-stolen, ta på seg noe rødt og ta turen til Norges flotteste arena!
Vi er lovet en stor overraskelse i forbindelse med kampen, vi får vente i spenning, vi har en følelse av at det blir skikkelig kult!

Vi forbereder oss til nok en kveld med mye følelser. Det har vært mye skriverier om valget til Runar Sandefjjord og forholdet mellom Leif og Kari. I reneste Se & Hør-stil kunne folk lese om den iskalde stemningen i påskeferien – alt selvfølgelig med glimt i øyet!
Forholdet vil overleve, men begge to vil ikke komme gjennom kvartfinalene uten å bli skikkelig skuffet. Det er det som gjør vondt.
Med det sagt har Leif valgt strategien «silent treatment» inn mot kampen. Kommunikasjonen har vært enveis i form av sms’er fra sørlandet til Sandefjord. Vi tipper han er opptatt med å legge planer for å ødelegge festen vår i Sparebanken Sør Amfi.

Onsdag kveld har vi fasiten: Kan vi juble for semifinale, eller blir det nok en tur til Sandefjord? Spiller gutta som på søndag kan det fort bli gøy! 

Til onsdag håper vi folk flest tar på seg riktig farge, og for de av dere som ikke har noe rødt liggende selger vi røde Mizuno t-skjorter i hallen, kom å kjøp! 

Vi gleder oss til kamp, drakta henger nyvasket og klar! Vi skal klappe og juble litt for Leif, Kenny og Martin før alt fokus blir på å hjelpe våre til seier og avansement til semifinale! GOD KAMP!